Dnevni horoskop za 10. decembar: Ovnovi, spremite se na neplanirane troškove

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 10. decembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovaj dan bi većina Ovnova mogla da iskoristi za završavanje nekih zaostalih obaveza. Mogući neplanirani troškovi.

Ljubav: Pokušajte da ljubomorne komentare zadržite u sebi, nema potrebe za podizanjem tenzija.

Zdravlje: Mogući problemi sa urogenitalnim traktom.

Bik

Posao: Iako je realno moguće da bude neočekivanih, dodatnih obaveza, Bikovi će imati danas na umu prvenstveno odmor i opuštanje.

Ljubav: Neočekivane promene raspoloženja i eventualne pridike druge strane suštinski ne mogu biti sprečene, ali je na vama je da svojim ponašanjem doprinosite atmosferi koja idu u vašu korist.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Neke od tipičnih blizanačkih ideja moraće da se koriguju ukoliko želite njihovu pravu realizaciju u naredom periodu.

Ljubav: Slobodni Blizanci, neko će vam malim znacima pažnje pokazivati svoju zainteresovanost, možda se i odvažiti da napravi konkretniji potez.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju.

Rak

Posao: Drugi dan vikenda većina Rakova bi mogla da posveti nekom od svojih zapostavljenih hobija. Možda vam sine i neka nova ideja koju možete pretočiti u poslovnu.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo sa vrlo intrigantnom i zanimljivom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Bar jedan načelni poslovni dogovor koji su tipični Lavovi već postigli danas može pretrpeti bitne izmene zbog pojave nekih dodatnih informacija.

Ljubav: Tokom ove nedelje za očekivati je da se suočite sa osobom koja ne podleže tako lako vašem šarmu. Trud bi trebalo da vam se isplati, stoga u akciju i uživajte.

Zdravlje: Osetljivost pluća, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Ne razmišljajte previše o do sada (ne)urađenim stvarima. Većina osoba rođenih u znaku Device danas bi trebalo da se usmeri ka onome što dolazi naredne poslovne sedmice.

Ljubav: Sitne čarke i provokacije trebalo bi da pokušate da izbegnete na sve moguće načine. Ne komplikujte stvari bez potrebe.

Zdravlje: Manje mentalnih, a više fizičkih aktivnosti bi vam prijalo.

Vaga

Posao: Tokom ovog dana predstavnici znaka Vage imaće povoljnu klimu da se odmore, ali i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Nije loš dan za susret i finu priču sa osobom koju već poznajete, ali više pažnje može vam preokupirati upoznavanje potpuno novog simpatičnog lica.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: I drugog dana vikenda nema potpunog odmora za većinu osoba rođenih u znaku Škorpije. Može vam iskrsnuti i poziv za poslovnu saradnju.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju u odnosu na prethodni dan. Nije ni preporučljivo neko ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Strelci bi tokom ovog drugog dana vikenda trebalo da daju sebi malo oduška i pre svega se posvete sebi.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života može doneti dosta nemira i brzopletih reakcija. Potrudite se da to nekako izbegnete.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, relaksacija.

Jarac

Posao: Možete danas dobiti neočekivanu poslovnu ponudu ili predlog za saradnju o kojoj vredi razmisliti.

Ljubav: Uživajte u opuštenoj atmosferi sa dragom osobom. Preispitivanje i korekcije ostavite za neki drugi dan.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Većina osoba rođenih u astrološkom znaku Vodolije već je u mislima nekoliko dana unapred po pitanju profesionalnih obaveza.

Ljubav: Iako su vaše misli uglavnom usmerene na drugu stranu, osvrnite se oko sebe. Danas biste mogli da uočite i neku simpatičnu osobu u vašem bližem okruženju.

Zdravlje: Umor, potrebno je da dobro odmorite.

Ribe

Posao: Kako god da se vi pripremali i nešto planirali da danas uradite, samo će vam iskakati dodatni problemi. Vodite računa o finansijama.

Ljubav: Potrebno je da smanjite tenzije i obuzdate malo svoje ponašanje prema osobi do koje vam je stalo jer verovatno niste baš za sve u pravu.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram