Dnevni horoskop za 1. april: Rakovi, dobijate pomoć od vrlo uticajne osobe

dnevni horoskop
Foto: xavierlorenzo / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 1. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prvi radni dan aprila Ovnovi dočekuju u dobrom ritmu i raspoloženju. Dosta poslovnih obaveza će vas okupirati, ali nemojte gubiti strpljenje, već korak po korak krenite ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Potrebno je da date malo više slobode osobi do koje vam je stalo. Smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikove bi tokom ovog ponedeljka mogao da očekuje malo sporiji start bilo po pitanju pojačanog angažovanja, bilo po pitanju pokretanja nekih novih ideja. Vodite računa o finansijama, mogući su neplanirani troškovi.

Ljubav: Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrešavanjem.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Blizanci

Posao: Povoljne su okolnosti za započinjanje novih projekata. Računajte na veliku podršku osoba koje i te kako cene vaš rad i trud i svakako prihvatite njihovu velikodušnu pomoć.

Ljubav: Partner će biti više nego spreman da vam se na sve moguće načine posveti i približi, a vi dajte sve od sebe da uzvratite.

Zdravlje: Umor vam može zadavati manju glavobolju.

Rak

Posao: Budite otvoreni za sugestije i promene u dosadašnjem načinu rada. Moguća je pomoć neke uticajne osobe.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze dozvoljavaju, trebalo bi da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu. U suprotnom su moguće kritike.

Zdravlje: Budite fizički aktivni, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Jedan izazivan radni dan je pred Lavovima i, ma koliko mislili da su se svi urotili protiv vas i da vam malo šta ide od ruke, imaćete dovoljno energije i motivacije da se sa svim poteškoćama izborite na samo vama svojstven lavovski način.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Ne dajte se zbuniti ma koliko bilo intrigantno novo poznanstvo.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Na poslovnom planu ove sedmice otvoriće vam se brojne šanse i ponude, a vi samo treba da ih prepoznate i iskoristite u pravom trenutku. Nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana.

Ljubav: Treba da u vaše odnose unesete više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignete sve na jedan još viši i bolji nivo.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Vage bi trebalo sa dosta entuzijazma i poletno da dočekaju početak nove radne sedmice. Očekuje vas dosta toga pozitivnog počev od okruženja, pa preko nekih poslovnih ponuda koje valja razmotriti.

Ljubav: Dosta zanimljivih osoba je u vašoj neposrednoj okolini, pa malo obratite pažnju na signale koji vam pristižu, posebno od onih malo mlađih od vas.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Od samog starta moguće je da vam bude ponuđen neki novi dogovor ili razgovor o novom poslu ili projektu.

Ljubav: Zauzete Škorpije imaće sve preduslove da uživaju sa svojim partnerima, budu strastvene i veoma dobro raspoložene. Prošlost ostavite iza sebe i okrenite se i gledajte samo ka budućnosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Povoljan dan na polju posla očekuje Strelce. Možete očekivati nešto opušteniji pristup svakodnevnim obavezama.

Ljubav: Slobodni Strelci, ne dopustite da vam neke prilike promaknu i posle se kajete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Jarčeva ovog ponedeljka. Budite za nijansu strpljiviji prema poslovnom okruženju.

Ljubav: Možda nećete biti zadovoljni kako se partner ponaša prema vama. Na suptilan način pokušajte da saznate o čemu je reč.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažovanja za većinu tipičnih Vodolija. Savet je samo da izbegnete impulsivne odluke i pokažete malo više razumevanja prema pojedincima koji ne mogu da vas prate.

Ljubav: Moguće je sasvim novo poznanstvo sa dosta mlađom intrigantnom osobom, povezanom na neki način sa vašim poslovnim okruženjem.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Ribe

Posao: Ribama nije preporučljivo da prvi radni dan u sedmici započnu lošom komunikacijom, pogotovo što za time neće biti realno potrebe.

Ljubav: Razmislite o svojoj angažovanosti u sferi ljubavi ukoliko želite da neke stvari preokrenete u pozitivnijem smeru.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram