Astro znak kom sledi najveća transformacija u ovoj godini

Žena, devojka, plaža, osmeh, sreća
Foto: Shutterstock

Sa početkom nove godine stižu razna predviđanja po pitanju horoskopa i za svaki od 12 znakova očekuje se da će ona doneti nešto drugo. Za 2022. godinu jedan znak se izdvaja po tome što se od njega očekuju velike transformacije i promene.

U pitanju je Škorpija, a ljudima rođenim u ovom znaku astrolozi za godinu pred nama savetuju da se otarase onog što ih onemogućava da napreduju, bili da je u pitanju nešto fizičko ili metaforičko. Možda su to stare stvari koje vam prave više haosa nego koristi, a možda neki postupci i iskustva koji su vas činili nekada, a sada ste drugačija osoba.

To je važno u kontekstu južnog Mesečevog čvora koji kroz važ znak prolazi između 18. januara ove i 17. jula naredne godine. Da biste prihvatili promene koje vas čekaju i postigli balans, onaj stari deo vas mora da ode. Možda ćete biti u iskušenju da se povučete u svoju čauru da biste sprečili promene, ali to će vam teško uspeti iz drugih razloga.

Naime, Jupiter je trenutno u ribama do 10. maja i biće ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, a to je vaša peta kuća kreativnosti, strasti, drame i pažnje. Zato, očekujte da budete u centru pažnje na poslu, razmišljajte o umetničkim projektima koje ste ostavljali za budućnost, ali i spremite se za romansu. A pravo vreme za nove, zdrave navike je period od 19. maja do 28. oktobra, kada Jupter dođe u vašu šestu kuću zdravlja, piše City Magazine.

Moguće je da će vas privući neka osoba koja ne pripada vašem tipu i da će vam ona predložiti neku novu vrstu veze, ali na vama je da odlučite koja promena vam prija, a koja ne. Škorpije su poznate po radoznalosti, te im možda neće biti teško da se prepuste novim izazovima ali, ukoliko je to ipak slučaj, probajte da makar unapredite sebe odbacivanjem onog starog od kog nemate nikakve koristi.

Bonus video: Najinteligentniji ljudi sveta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram