3 horoskopska znaka kojima je seks važniji od ljubavi

Foto: CF / Thunder Press / Profimedia

Škorpije su poznate po "prljavom" umu i senzualnoj prirodi.

Svi poznajemo nekog ko procenjuje druge samo na osnovu fizičkog izgleda. Takvi ljudi se obično zaljube u tuđe obline umesto u srce. Bilo da se radi o dejtovima, prijateljstvu ili vezi – oni stavljaju fizičku privlačnost ispred svega.

Škorpija

Škorpije su poznate po „prljavom“ umu i senzualnoj prirodi. Za njih je seksualna intimnost od izuzetne važnosti, pa biraju samo partnere sjajne telesne građe, a emocije uglavnom zanemaruju. Oni su izuzetno izbirljivi i mogu ići u krajnost samo kako bi izabrali partnera odličnog fizičkog izgleda. Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati ništa protiv veze samo kako bi zadovoljili svoju čežnju u krevetu. Emocionalna povezanost kod njih uvek dolazi kasnije.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj ličnosti i ne mogu da se vežu uz jednu osobu ili odgovornost. Osobe rođene u ovom znaku uvek stavljaju seks ispred ljubavi i lako se poigravaju s tuđim srcima jer nisu dovoljno ozbiljni za veze. Vrlo su koketni i željni osvajanja različitih atraktivnih partnera za sopstveno zadovoljstvo.

Ovan

Onima rođenima u znaku Ovna sve brzo dosadi i trebaju im različite vrste privlačnih partnera kako bi se zasitili. Oduvek u centru pažnje zbog najvećeg seksualnog nagona, oni uvek biraju seks pre ljubavi. Ne treba im dugo vremena da se uzbude i često ulažu lude napore da ljubavnu seansu učine senzualnijom. Ovnovi su intenzivni ljubavnici, ali nisu preterano privrženi ni sentimentalni, prenosi Pinkvilla.

***

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram