Zgodni ortoped koji je zaveo našu omiljenu hrvatsku glumicu

Nataša Janjić Foto: Instagram/nanulananula

Ljubavna čarolija lepe Nataše.

Nataša Janjić je jedna od najlepših hrvatskih glumica, koju i srpska publika dobro zna. Ona je srećno udata i uživa u majčinstvu, a njeno srce osvojio je lekar.

Nenad Medančić je ortopedski hirurg, rođen u Pazinu.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univeziteta u Zagrebu i ima uspešnu karijeru.

„Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Neverovatno je što se nas dvoje svo ovo vreme nikad nismo sreli u istom društvu. Kako smo im oboje zaista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, želeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo“, rekla je Nataša za časopis Story.

Oni sada imaju dvoje dece – ćerku i sina, a venčali su se 2018. godine. Zaprosio ju je na posebnom mestu.

„Na ostrvu mog detinjstva pre tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čoveku. I dobru i zlu s njim. Zaređalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično neverovatnog ‘zla’… ko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vežbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno- ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti“, pisala je Instagramu.

Nataša za sebe kaže da nije stroga mama.

„Ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame, jer pogon kreće ranom zorom, a dežurstvo i straža traju do iduće zore i veliki deo vremena sam isključivo policajac, sudac i higijeničar, a tek povremeno kreativna i lagana mama“, kazala je glumica za portal Centarzdravlja.hr.

Trenutno, glumica sa svojim suprugom letuje na Visu, odakle je podelila romantične fotografije.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram