Žena našeg glumca, 23 godine mlađa, porodila se kod kuće kao kraljica

Slobodan Ćustić Foto:printscreen/instagram.com/custicslobodan

"Posle dva sata prala sam sudove."

Sobodan Ćustić (64) sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, koja je umetnica i trener za lični razvoj i podršku ženama, ima četvoro dece – Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok iz prvog braka ima i sinove Nikolu i Ljubomira. Jelena je njihovo treće dete, ćerku Zariju, rodila kod kuće, a svojevremeno je ovo iskustvo opisala javno.

„Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio“, rekla je glumčeva supruga svojevremeno, a preneo „Hello“.

Jelena je govorila i o ljubomori u braku, te priznala da nije bila ljubomorna na druge žene, već na to što je Slobodan imao veću slobodu od nje.

„Ponekad sam želela da i ja mogu da se odmorim od dece i izađem bez osećaja krivice, ali nije bilo mogućnosti za to pa je povremeno bilo malo zavisti. Nikad to nije bilo vezano za žene, već ljubomora na neku, kao, mušku slobodu. Prava ljubomora kod nas baš nikad nije živela“, iskrena je bila Slobodanova supruga, a sa njom se slaže i glumac, koji je ponosan na svoju lepšu polovinu.

„Osim što je lepa i zgodna, Jelena je na prvom mestu pametna. Što bih onda bio ljubomoran. Ume pametno da izabere“, rekao je on kroz smeh za „Story“.

Razliku u godinama veću od dve decenije ovaj par nikada nije doživljavao kao prepreku.

„Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj. Voli se duša, a ona nema godine. Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je – slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim ‘normama’ i ‘pravilima“, rekla je Jelena Ćustić.

Slobodan je svojevremeno otkrio da se supruzi nije na poseban način udvarao, već da je pri upoznavanju bio vrlo direktan i siguran u to da je baš ona žena sa kojom želi da provede ostatak života.

„Nije bilo udvaranja. Samo priđem i kažem biću kratak, želim da ostanemo dugo zajedno. Šalu na stranu, ali zaista nemam to u sebi. Sin iz prvog braka Ljubomir umeo je da kaže kako sam glup za žene: ‘E, bre, ćale, gleda te, oči joj ispadaju a ti pričaš o vremenu'“, ispričao je jednom prilikom glumac.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram