Trenutak na svadbi Lepe Brene kad su svi gosti zastali – baš ona je uhvatila bidermajer

lepa brena
Foto: Printscreen/YouTube/Lepa Brena

Svadba za pamćenje!

Lepa Brena i Boba Živojinović su među najdugovečnijm i najskadnijim parovima na našoj javnoj sceni. I mada su se venčali davne 1991. godine, o detaljima sa njihove svadbe se i danas priča – a posebno o jednoj sceni.

U pitanju je trenutak kada je Brena bacila bidermajer. Dok su okupljeni s nestrpljenjem gledali ko će ga uhvatiti, gošće su se spremale da ga dočekaju.

Foto: Printscreen/YouTube/Lepa Brena

A on je završio u rukama – Dragane Mirković. Sa ogromnim osmehom na licu Dragana tada nije mogla da sakrije radost. Rekla je i da joj je rano za udaju, ali da je srećna što je baš ona dobila svadbeni buket svoje prijateljice i koleginice.

Brenina i Bobina svadba iz više razloga bila je za pamćenje.

Na venčanju najveće muzičke zvezede tadašnje Jugoslavije i uspešnog tenisera bilo je 600 zvanica. Za njih je spremljen meni dostojan dvora – preko 650 predjela i glavnih jela koje su pripremili šef kuhinje i njegovih 60 kuvara. Svatovi su uživali u fazanu u gnezdu, telećim leđima u šampanj sosu, dimljenom lososu na norveški način, ali i u domaćim specijalitetima – ispečeno je čak 22 praseta i 55 jagnjadi.

Mlada je bila u Dior venčanici koju je čuvena modna kuća dizajnirala specijalno za nju.

Zbog njihovog venčanja prekinut je i ‘Dnevnik 2’ kako bi mladenci mogli da se uključe uživo u program.

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram