Survivorke pre Dominikane: Pogledajte koliko su se promenile

Poznati 06. maj 202209:23 > 17:22
Tena Tomljanović Foto: Survivor/Promo

Survivor nije nimalo lak, a održava se i na izgled.

Sigurno je da život u Dominikani nije nimalo lak. Mi smo zato napravili poređenje kako su takmičarke izgledale pre Survivora, a kako izgledaju sada.

Foto:Nova S

Maša Kuprešanin

Rođena je 1997. godine i osvojila je medalje na Cross fit i weightlifting takmičenjima. Diplomirala je na fakultetu California State University Sacramento, a o njenoj odličnoj formi ne moramo ni da pričamo.

Međutim, formu je sigurno održala, ali nedostatak hrane i svakodnevno forsiranje tela imaju svoj danak.

Maša Kuprešanin Survivor
Maša Kuprešanin Foto: Survivor/Promo

Mina Nikolić

Mina je glumica i ćerka slavnog glumca Marka Nikolića. Umetnička je duša, ali, kako je i sama istakla, nema mnogo iskustva u sportskim aktivnostima.

Survajvorski uslovi definitivno su uticali na nju, a na vama je da procenite kako se ovih dana drži.

Mina Nikolić Foto: Survivor/Promo

Tena Tomljanović

Takmičarka iz Hrvatske studentkinja je pejzažne arhitekture, a sudeći po njenom Instagramu – poziranje i moda joj nisu strani.

S tim da, s obzirom na to da je tamo mnogo manje modelinga, a više fitnesa i preživljavanja, vidi se da joj ovakav život nije lako da vodi.

Sumejja Šejto

Sumejja se na pustolovinu u Dominikanskoj Republici odlučila jer smatra da će učestvovanje u ovakvom programu biti pravi test da ispita kolika je snaga njenog uma.

Lepotici iz Sarajeva pomaže njen sportski duh i 18-godišnje iskustvo u borilačkoj veštini, ali kada te divljina stavi na test – neminovno je da ćeš se pomučiti.

Sumeja Foto:Survivor

Milica Dabović

Milica Dabović u novoj sezoni ovog avanturističkog šoua pokazala je da sportski duh nije napustio iako je odavno napustila sport.

Ipak, treniranje u sali, na sportskom terenu ili u teretani ne može da se poredi sa preskakanjem obroka, svakodnevnim testovima spremnosti i pomeranju granica izdržljivosti – što se i vidi.

Milica Dabović Foto: Survivor/Promo

Nađa Erić

Najmlađa učesnica Survivora trenutno studira, a bez obzira na to, pre odlaska u Dominikansku Republiku radila je više poslova.

Nađa Erić Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Teško da bebisiting i posao dečijeg animatora mogu i da priđu visokoj temperaturi, survajvorskoj dijeti i – svakodnevnom stresu zbog zategnutih međuljudskih odnosa.

Nađa Erić Foto: Survivor/Promo

Nika Rakić

Još jedna prelepa Hrvatica okušava snagu u rijalitiju, a svoj cilj je opisala ovako: „Cilj mi je pobediti sebe i svoje strahove, takođe videti gde su mi granice i pomaknuti ih.”

Svakako je da ispituje gde su joj granice, kao i to da ih pomera, ali isto tako sve to ima uticaja i na fizički izgled. Da je Survajvorka biti lako, Survajvorka bi bio svako.

Nika Rakić Foto: Survivor/Promo

Ivana Peček

Ivana Peček je najsvežija učesnica Survivora.

Foto: Printscreen Instagram/ ivanapecek

Bavi se fitnesom, a da ima snage -ima. Samo, da li je njena snaga neiscrpna ili se već pomalo lomi – na vama je da procenite.

Ivana Peček Foto: Survivor/Promo

***

Bonus video: Mina: Nađa i ja smo pod pritiskom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram