Svi pričaju o ćerki Bena Afleka: „Promenila je imidž, ne liči na sebe“

Ben Aflwk i ćerka Serafina
Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Holivudski glumac Ben Aflek je sa devojčicama krenuo u kupovinu, a mnogi obožavatelji primetili su da je Serafina drastično promenila imidž.

Glumac Ben Aflek prošetao je ulicama Los Anđelesa u društvu ćerke Serafine (15) i ćerke supruge Dženifer Lopez, Eme (15).

Holivudski glumac je uslikan sa devojčicama, a veliku pažnju privuklo je  izdanje njegove ćerke Serafine. Naime, tinejdžerka je ofarbala kosu u ružičasto, ošišala se na kratko i nosi mušku odeću.

Novi imidž izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a odnos između Eme i Serafine sad se ponovo našao u žiži javnosti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BauerGriffin/INSTARimages

Naime, o Emi se puno pisalo u kontekstu njenog izgleda i odevanja, te ružnih komentara koje je dobijala na taj račun, a dugo se nagađalo i oko toga je li transrodna budući da je često možemo videti u muškim odevnim kombinacijama.

Nagađanja je prekinula sama Dženifer koja je prošle godine, kad joj se ćerka pridružila na jednom nastupu, otkrila da joj se obraća koristeći rodno neutralnu zamenicu ‘they’, odnosno ‘oni’. Upravo zato, obožavatelji se sada pitaju da li se Serafina izjašnjava kao transrodna osoba.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je i ranije preferirala dečački izgled, fanovi su tvrdili da prijateljstvo s Emom ima veliki uticaj na njeno ponašanje i imidž.

Serafina Aflek i njena mama Dženifer Garner
Serafina Aflek i njena mama Dženifer Garner; Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, izvori bliski slavnom paru tvrde da su se njih dve zbližile upravo zbog sličnog stila i zbog toga što se obe definišu kao nebinarne, odnosno rodno neodređene osobe. Serafinini roditelji se zasad nisu oglasili o tome, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram