Šta se desilo Mariji Šrajver? Fanovi zabrinuti zbog neverovatne transformacije

Marija Šravjer Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre mesec dana izgledala je potpuno drugačije.

Nove fotografije Marije Šrajver su iznenadile i zabrinule njene obožavaoce jer je samo pre mesec dana izgledala potpuno drugačije. Ovih dana snimljena je na ulicama Los Anđelesa.

Ova 66-godišnjakinja, potomkinja porodice Kenedi koja je nekada bila udata za Arnolda Švarcenegera, zaista deluje neprepoznatljivo.

Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U junu ove godine izgledala je ovako:

Marija Šrajver
Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Marija se za Švarcenegera udala 1986. godine, a kuma na venčanju joj je bila ćerka Džona Kenedija Karolina.

Tokom njihovog braka, Arnold i Marija su dobili četvoro dece – dve ćerke i dva sina, a razišli su se 2011. godine nakon što se saznalo da je Arnold napravio dete njihovoj kućnoj pomoćnici.

Razvod nije bio okončan do prošle godine, iako su se bivši supružnici u međuvremenu viđali sa drugim ljudima.

Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Arnold i Marija su zadržali prijateljski odnos zbog dece i nastavili su da se viđaju na porodičnim okupljanjima i provode zajedničko vreme.

Marija je više puta govorila o konceptu starenja, a ovog oktobra, ona predsedava onlajn samitom pod nazivom „Radikalno preoblikovanje starenja“, kome će prisustvovati mnoge poznate ličnosti, uključujući Martu Stjuart, Paulinu Porizkovu, Venesu Vilijams, Džejmi Li Kertis, Goldi Houn i druge.

U članku za Opra Dejli ranije ove godine, Šrajver je rekla da je 66. godina u novembru označila njen prvi rođendan od dvadesetih godina, što ju je ispunilo „radošću i nadom za ono što će doći, a ne osećajem gubitka svoje mladosti“.

Takođe je navela: „U poslednje vreme mnogo razmišljam o gubitku. Toliko nas tuguje zbog gubitka voljenih zbog pandemije. Možda tugujete zbog gubitka života kakav ste poznavali pre kovida ili zbog toga jer je nekada bilo lako raditi stvari poput izlaska na ručak, putovanja ili gledanja predstava na Brodveju“, prenosi Dejli Mejl.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram