Šok promena: Kako danas izgleda Suzan Bojl koja je rasplakala ceo svet

suzan bojl
Foto: Ken McKay / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teško da biste je prepoznali

Svet je na trenutak stao te 2009. godine kad je na scenu šou programa Britanija ima talenat izašla sredovečna žena neofarbane kose, prirodnih obrva, uz reči da želi da postane svetska zvezda. Podrugljivi osmesi iz publike zbog njenog izlgeda utihnuli su kada je zapevala.

Svojim moćnim glasom osvojila je doslovno sve koji su je čuli. Ljudi su plakali dok su slušali kako peva numeru iz Jadnika.

I žiri je plakao.

Zvezda je rođena.

Snimak sa njene audicije sakupio je skoro 260 miliona pregleda.

Pobeda u takmičenju joj je tada izmakla za dlaku, ali je ubrzo po završetku takmičenja objavila album koji je proglašen najprodavanijim debi albumom u Velikoj Britaniji svih vremena.

Zavladalo je ogromno interesovanje za ovu skromnu ženu koja je čitavog života samo maštala o tome da pokaže svima svoj talenat, a zahvaljujući njemu imala je brojne nastupe i stekla je bogatstvo vredno 22 miliona funti.

Onda je od tolikog pritiska doživela nervni slom.

U jednom trenutku je kupila vilu u kojoj je pokušala da živi, ali nije mogla da se prilagodi novom okruženju, te se vratila u svoj stari dom. Tada je kupila i kuću pored i spojila je sa svojom starom, pa sada tu živi.

Posle prvenca, u međuvremenu je snimila još sedam albuma, ali i transformisala svoj izgled. Ofarbala se, promenila frizuru i počela sasvim drugačije da se oblači.

Bojl je takođe dva puta nastupala pred kraljicom — 2012. godine, pevala je na kraljičinom dijamantskom jubileju, a zatim ponovo u na Igrama Komonvelta u Glazgovu, u Škotskoj, njenoj domovini.

„Najveća promena je zaista bila trenutna slava, od male nepoznate dame sa mačkom u Škotskoj do toga da me prepoznaju gde god da sam išla. Trebalo je malo da se naviknem“, rekla je Bojl za People 2019.

Uprkos novostečenoj slavi i bogatstvu, Bojl i dalje živi u svojoj porodičnoj kući u Blekburnu u Škotskoj. Odgajali su je u gradu njen otac rudar i ratni veteran Patrik i njena majka Bridžit, koja je bila daktilografkinja.

Bojl je u prethodnim intervjuima rekla da ne planira da napusti porodičnu kuću jer se tu oseća najbliže svojoj preminuloj majci.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram