Slađa Alegro u javnosti sa mužem ekonomistom koji ne voli da se eksponira

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Slađa Alegro pojavila se na promociji koleginice Sandre Afrike u društvu svog supruga Zorana.

Veliki broj poznatih ličnosti okupio se sinoć na promociji novog albuma “Zaboravljena lutka” Sandre Afrike u restoranu Karma u Beogradu, a među njima je i Slađa Alegro koja je sa suprugom Zoranom došla da podrži koleginicu.

Naime, Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro pojavila se na ovom događaju ruku pod ruku sa mužem koji se inače retko pojavljuje u javnosti.

Pevačica je za ovu priliku odabrala efektnu kombinaciju koja se sastojala od dugog zanimljivog sakoa, u kombinaciji sa džinsom zvonastog kroja. Model sakoa je u bež boji, ima istaknute naramenice i tri – četvrt rukave, a pevačica je oko struka nosila braon kaišić. Stajling je zaokružila braon torbicom.

Antonio Ahel/ATAImages

Njen suprug se opredelio za braon sako u kombinaciji sa belom košuljom I farmerkama.

Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Slađa Alegro od 2014. godine živi sa svojim izabranikom Zoranom, dok su u braku od januara 2016, a dve godine kasnije dobili su i ćerku Milu.

Antonio Ahel/ATAImages

„Hvala ti što nas voliš toliko. Neka godine idu, a mi neka starimo i rastemo zajedno, u bolje ljude, jedno uz drugo“, napisala je ona jednom u opisu fotografije, a takođe otkrila je i zašto se ne eksponira.

„Zoran ne voli da se mnogo pojavljuje u medijima, on je rodom iz Foče i dugo smo zajedno, brak je logičan sled naše veze. Ekonomista je po struci, radi u jednoj ozbiljnoj firmi i nije deo estrade ni javne scene, ali je uvek uz mene. On je pre svega dobar čovek koji me voli i poštuje“, rekla je jednom prilikom pevačica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram