Šeron Stoun čestitala Severini rođendan

Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Severina je na Instagram okačila video koji niko nije očekivao.

U tom videu Šeron Stoun Severini čestita rođendan. Čuvena glumica nije krila da je očarana Hrvaticom i svime što je do sada postigla, iako se lično ne poznaju, prenosi City magazin.

Predlažemo vam da poslušate šta joj je poručila ovim posebnim povodom.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

„Želim ti magičan rođendan i nadam se da ćemo se tokom ove godine i upoznati“, kaže, između ostalog, Šeron Stoun u videu. Čestitku je Severini omogućila Ornela Amulić, nekadašnja zvezda Big Brother-a, koja danas radi kao producentkinja u Americi.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Severina ne krije da je oduševljena, pa se pratiocima obratila dužim opisom ispod video snimka.

„Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročit nešto o Sharon Stone… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno“, napisala je Seve.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram