Šeherezada više nije brineta: Drastična promena imidža omiljene turske glumice

Philippe Farjon / Visual / Profimedia

Velika promena.

Jedna od najuspešnijih turskih glumica Berguzar Korel odabrala je prilično drastičnu promenu imidža. Zvezda hit serije „Hiljadu i jedna noć“, koja je bila veoma popularna i u našoj zemlji, bila je najpre prepoznatljiva po dugačkoj crnoj kosi. Kasnije je njen izbor kratka kosa pa je na red došla još jedna promena.

#related-news_0

Berguzar Korel je postala plavuša. Trend svetlije kose je veoma popularan u poslednje vreme, i kod žena i kod muškaraca na javnoj sceni, a ova zvezda sa Bosfora odabrala je krajnju varijantu toga. Pogledajte kako glumica izgleda sa novom bojom kose:

Popularna Šeherezada nije ni nalik (fizički) ženi koja je upoznala naša publika gledajući pre više godina seriju „Hiljadu i jednu noć“.

Nešto je još primetno, godine idu bš na ruku ovoj turskoj glumici, možda je za to zaslužno i to što je uglavnom verna prirodnijem izgledu.

Berguzar Korel sve pažljivije radi na svom imidžu, na šta ukazuje i njen odličan stil odevanja.

Njena promena dopada se brojnim pratiocima na Instagramu.

Čuvena glumica je ulogom u pomenutoj seriji stekla veliku popularnost, ali i radeći na toj ulozi, uponzala supruga Halita Ergenca koji je glumio njenog partnera u toj sapunici.

Inače, Berguzar Korel i Halit Ergenč u braku su od 2009. godine, imaju sinove Alija i Hana koji se rodio Osmog marta 2021. godine, na Međunarodni dan žena što je poznata mama naročito naglasila na Instagramu, kao i ćerkicu Lejlu, piše Blic žena.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram