Sandale Džej Lo kakvih nema ni u filmovima za odrasle

dženifer lopez
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Isplivali su vreli kadrovi iz njenog novog dokumentarca.

Seksi ples oko šipke u srebrnim sandalama sa neverovatnom platformom i vrtoglavim štiklama – takve slike nam stižu iz novog Netflix dokumentarca o Dženifer Lopez.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svetska diva nedavno je objavila da je u saradnji sa Netflixom snimila film o sebi i svom radu, a sada su se pojavili i kadrovi iz filma. I sve deluje vrelo.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što vidimo Džej Lo kako vežba, peva i nastupa po svetu, možemo da vidimo i jednu zavodljivu scenu u kojoj igra oko šipke.

I to u sandalama za koje se mnogi pitaju kako u njima uopšte stoji.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / ProfimediaPredstojeći projekat nosi naslov Halftime, što aludira na njene godine (52), i nagoveštaj je onoga kako će izgledati njena karijera u narednoj polovini života. Dokumentarac će premijerno biti prikazan na Tribeca festivalu 8. juna i biće dostupan za strimovanje na Netflixu samo nekoliko dana kasnije, 14. juna.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lopez je objavila vest uz fotografiju zvaničnog postera dokumentarca i poruku – to je samo početak.

Kako su najavili, film nam omogućava da zavirimo iza zavese i vidimo hrabrost i odlučnost zbog kojih Dženifer Lopez jeste ikona današnjice, zvezda koja nastupa na pozornicama širom sveta, na čuvenom poluvremenu Super Boula, na predsedničkoj inauguraciji…

BONUS VIDEO: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram