Reči srpskog vaterpoliste supruzi koja se žrtvovala zbog njega

filip filipovic
Filip Filipović Foto:Screenshot/Instagram/filip.filipovic10

„Sve je podredila mojoj karijeri.“

Proslavljeni srpski vaterolista Filip Filipović je višestruki olimpijski, svetski i evropski šampion, više puta proglašavan za najboljeg svetskog i evropskog vaterpolistu.

Čini se da je Filipova životna priča ujedno dokaz da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena.

Filip je godinama u braku sa suprugom Sanjom sa kojom ima dvoje dece.

Inače, Sanja Filipović, nekada Hanušić, imala je veliku perspektivu u odbojci. Bila je vrlo uspešna odbojkašica, igrala je za Crvenu zvezdu.

Ipak, ona se svega odrekla zbog ljubavi sa Filipom. Odlučila je da mu bude potpora i vetar u leđa, da prekine svoju karijeru i posveti se porodici.

I Filip je i te kako svestan toga. On je više puta isticao da mu je jako važna podrška porodice za sve što je uspeo u karijeri.

Jednom prilikom je kazao i koliko je zahvalan supruzi na svemu.

„Sanja je sve podredila mojoj karijeri, stavila je sebe u drugi plan i večno ću joj biti zahvalan na tome. U jednom trenutku sve je moralo da se stavi na tas i dobro razmisli. Nisam bio u mogućnosti da bilo šta rizikujem, hteo sam da nastavim karijeru, a ona je ponela najveći teret“, rekao je svojevremeo Filip Filipović.

On je nedavno izjavio i da planira da se uskoro povuče iz vaterpola, te će onda svakako imati priliku da sa porodicom nadoknadi sve.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram