Reči Anđelke Prpić koje je pokazuju u sasvim drugom svetlu

Anđelka Prpić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

"Jel mi fali život od pre?"

Poznate ličnosti skoro svakodnevno viđamo na crvenom tepihu, do nas stižu vesti o njihovim uspesima u karijeri, modnim akrobacijama, slušamo šuškanja o novim romansama. Ponekad u svemu zaboravimo da su mnogi od njih i roditelji. U toj ulozi su uglavnom kad se kamere pogase. Ponekad samo odškrinu vrata tog svog sveta, pa ih vidimo i u drugačijem svetlu.

Tako je nedavno poznata glumica Anđelka Prpić na Instagramu objavila jednu fotografiju sa sinom i ujedno otkrila šta za nju znači majčinstvo.

„Imam na svetu sve! A od pre 10 godinica imam najveći razlog da budem bolja, pametnija, hrabrija! Da citiram pesnika ‘Jel mi fali život od pre? Reći ću – nija ga ni bilo bez tebe.'“

Anđelka je sina Jakšu dobila sa bivšim mužem Dariom Prpićem, s kojim se rastala pre dve godine.

„Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije“, istakla je Anđelka u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram