Rajan Gosling je bombona u najskupljem Netflix filmu svih vremena

Rajan
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Film košta 200 miliona.

Opsesija koju žene imaju prema ovom holivudskom zavodniku ne prestaje da jenjava. Još od „Beležnice“, filma koji ga je proslavio, ne prestaje da nas impresionira svojim novi ulogama, ali i izgledom. Iz godine u godinu ne silazi sa lista najpoželjnijih i najseksepilinijih muškaraca.

Pre supruge Eve Mendes bio je u vezama sa najvećim lepoticama poput Blejk Lajvli, Rejčel Adams i Sandom Bulok. Rajan je trenutno jedan od najtraženijih glumaca, a žene širom sveta željno iščekuju da ga vide u novoj ulozi gde glumi žestokog momka.

Foto: CAROUSEL PRODUCTIONS – Album / Album / Profimedia

“Sivi čovek” je jedan od najiščekivanijih filmova godine. Iako sam naslov zvuči po malo dosadno, ne sudite o filmu po imenu – ovo će biti najskuplji Netfliksov film svih vremena! Navodno će koštati 200 miliona dolara, a glumačku postavu čine Rajan Gosling, Kris Evans, Ana de Armas i Reže-Džin Pejdž.

Film je zasnovan na istoimenom bestseleru Marka Grinija. Rajan Gosling igra operativca CIA-e, koji se sukobljava sa Krisom Evansom, njegovim bivšim partnerom. Jedan od najobučenijih i najvrednijih agenata postaje meta broj jedan nakon što otkrije mračnu tajnu o agenciji.

Foto: LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia
Rajan
Foto: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Iz trejlera već možemo reći da nas čeka uzbudljiva vožnja ali ništa manje ni ne očekujemo od reditelja filma “Osvetnici”.

Rajan
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

“Sivi čovek” stiže na Netfliks 22. jula.

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram