Lepa latino princeza je najbolje čuvana evropska tajna

Poznati 14. jul 202022:57 > 12. maj 2021 17:14
Alesandra de Osma
Alesandra de Osma; Foto: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

Alesandra de Osma je supruga princa Kristijana od Hanovera kog je upoznala kad je imala 14 godina, a ovih dana rodila je blizance.

Princeza Alesandra koja živi povučeno i ne voli da bude eksponirana u javnosti je rođena u Peruu. Otac joj se bavio finansijama, a majka je bila model.

Svog budućeg muža de Osma je upoznala kada je imala samo 14 godina, 2005. i to kada je princ Kristijan bio u poseti Peruu, a ona mu je bila turistički vodič. Vezu su započeli tek šest godina kasnije, ali su dotle ostali u kontaktu.

Alesandra de Osma
Foto: CRY / The Photo One / Profimedia

Pre nego što su zvanično postali par, Alesandra je radila kao model i to za brendove Bottega Veneta, Missoni i Pepsi, a na univerzitetu u Navari je diplomirala modni biznis menadžment.

Pročitajte još:

Ona i princ su živeli nekoliko godina u Madridu, a verili su se 2017. i venčali se te iste godine u Londonu. Pravo „kraljevsko“ slavlje održano je tek nekoliko meseci kasnije u Peruu. Mlada je tada nosila fenomenalnu venčanicu koju je potpisao španski dizajner Jorge Vazquéz, a na glavi je imala tijaru koju je pre nje nosila mladoženjina maćeha princeza Karolina od Monaka.

Alesandra de Osma
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Modni stil Alesandre de Osme je godinama savršen spoj elegancije s dozom efektnih latino detalja, a s obzirom da je i sama u međuvremenu ušla u dizajnerske vode, njeni autfiti su često u vodećim modnim magazinima. Sa drugaricom kreira kolekciju torbi, a brend im se zove Moi & Sass.

Alesandra de Osma
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Alesandra de Osma
Foto: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Alesandra danas ima 32 godine i nedavno je rodila blizance Nikolasa i Sofiju, ali detalje o njihovom rođenju je zajedno sa suprugom princom Kristijanom uspela da zadrži u tajnosti.

Alesandra de Osma
Foto: Mark Stewart / Camerapress / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram