Priča o ljubavi, Beogradu i dve realnosti, novi roman Vesne Dedić samo na Shoppster.com

vesna dedić
Foto:Promo

Nakon ogromnog komercijalnog uspeha njenog romana “Ne dam te”, Vesna Dedić je spremna da čitateljkama i čitaocima predstavi novu priču.

Roman “Izgubila sam sebe” imaće ekskluzivno će se prodavati na online i TV prodavnici Shoppster.com, a za ovu specijalnu priliku obezbeđena je besplatna dostava, ali i potpis autorke na svakom naručenom primerku!

„Ovo je priča o Vojinu koji je grešio, mada, što bi rekao pesnik, ni ja nisam bila cveće“ – ovako počinje svoju ispovest Iskra, junakinja romana, dok u svojoj trideset šestoj godini zbog koronavirusa leži na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Iskra je odrasla po diplomatskim kolonijama, kao kćerka i unuka ugledne porodice sa Dorćola, dok je Vojin bio vanbračno dete i rastao u udžerici na Lionu. Roman prati njihovu ljubavnu priču od trenutka kada su se, kao devetnaestogodišnjaci, sreli u tramvaju broj šest, opisuje požudu i radost početka njihove ljubavi i iskušenja kroz koja ona prolazi od vremena sankcija i građanskog rata, sve do leta 2021. godine i pandemije korona virusa.

Autorka romana Vesna Dedić poručuje da je njeno novo delo “porodična saga, priča o dobroti i pokušaju da ne dozvoliš nikome, ni u ime ljubavi ili novca, da te ubedi da nije pametno biti dobar čovek i da je život močvara pa moraš u mulj. Ne moraš!”

Svi zainteresovani kupci biće u prilici da naruče svoj primerak romana “Izgubila sam sebe” od 7. do 14. juna, a Shoppster garantuje brzu, laku i bezbednu online kupovinu svakome ko se odluči da ovaj put do nove knjige dođe iz udobnosti svog doma.

Za više informacija posetite https://www.shoppster.com/sr-RS/p/1121151/romani/izgubila-sam-sebe-vesna-dedic!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram