Poznate Srpkinje koje su nošenje kupaćeg kostima dovele do usijanja

Foto:prointscreen/instagram.com/sofijamilo; instagram.com/ivanaspanovic; instagram.com/bekvalceva

Poznate Sprkinje mame poglede gde god da se pojave. A još kada se skinu u bikini? Tada društvene mreže bukvalno dovedu do usijanja.

Zato smo mi napravili listu od 7 poznatih žena koje su nošenje kupaćeg kostima dovele do usijanja.

Nataša Bekvalac

Poznata srpska pevačica dugi niz godina važi za jednu od najatraktivnijih žena sa javne scene i svaki njen korak na društvenim mrežama prate fanovi. Nataša kad god uhvati mali vremena pobegne u toplije krajeve, a odatle pljušte fotografije u kupaćem kostimu.

Nedavno je pozirala na ležaljci u kupaćem kostimu iz kolekcije svoje sestre Kristine Bekvalac. Tada su se ređali komplimenti na račun pevačicine vitke linije.

Oduševljenje fanova usledilo je i kada je odmarajući na Floridi počastila pratioce fotografijom u crnom kupaćem kostimu. Pevačica je tada napravila set fotografija na obali mora, te je brzinom svetlosti skupila 28.000 lajkova i pregršt komentara.

Sofija Milošević 

View this post on Instagram

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Poznata srpska manekenka Sofija Milošević pravi pometnju na mrežama svojim atraktivnim fotografijama, a jedno izdanje dovelo je internet do usijanja. Naime, Sofija je jednom objavila fotku u plavom jednodelnom kupaćem pozirajući pored bazena.

Ivana Španović 

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović slovi za jednu od najzgodnijih sportiskinja i taj epitet opravdava gde god da se pojavi. Besprekorna linija i isklesani trbušnjaci su njen zaštitni znak, a kada se skine u kupaći kostim na Instagramu napravi „lom“.

Jedna fotografija na kojoj Ivana pozira pored bazena u crnom kupaćem kostimu dovela je mreže do usijanja, o čemu govori i više od 65.000 lajkova.

Tamara Vulović

Besprekornim telom može da se pohvali i fitnes instruktorka Tamara Vulović. Ona je veoma popularna na Instagramu gde svoje pratioce redovno oduševljava izgledom, a jedna fotografija pored bazena u crnom kupaćem „zapalila“ je mreže.

Bojana Krsmanović

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Poznata manekenka mami uzdahe na svakom koraku svojim atraktivnim izgledom, a kada objavi fotografije sa plaže tada nastaje prava pometnja. U prilog tome govori i zavodljiv snimak na kojem manekenka pozira u kupaćem kostimu.

Jelena Gavrilović

Glumica Jelena Gavrilović slovi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica i taj epitet opravdava na svakom koraku. Kako u elegantnim haljinama, tako i u kupaćem kostimu kada odmara na moru.

Za brčkanje u Jadranskom moru, na luksuznoj plaži Galija u blizini Svetog Stefana, Jelena je jednom prilikom odabrala mikro bikini koji dokazuje da je manje zaista više. A ona izgleda kao „bomba“.

Sara Jo

View this post on Instagram

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, svojim izgledom redovno mami muške uzdahe. Tako je svojevremeno je jednom fotografijom Instagram dovela do ključanja. Naime, Sara je pozirala na steni u crnom kupaćem kostimu i tada je pokazala sjajnu liniju i trbušnjake na stomaku.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram