Potez kojim su Kejt i Vilijam prekršili strogo kraljičino pravilo

kejt midlton
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakve ih verovatno nikada nismo videli.

Tokom dobrotovorne utakmice pola u Vindzoru, u kojoj je učestvovao i sam princ Vilijam, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iznenadili su okupljene, ali i fotografe. Svi oni su iskoristili priliku i ovekovečili trenutke nežnosti, na koje od njih i nismo navikli.

Kao da su u vezi od juče, zaljubljeni i srećni princ Vilijam i Kejt Midlton nisu se ovoga puta ustručavali da se nežno dodirnu i razmene pokoji poljubac, pa makar on bio u obraz.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

A teren su napustili zagrljeni.

Sreću je dodatno pojačala i pobeda Vilijamovog tima, kao i više od prikupljenih milion dolara koji će ići za razna dobrotvorna udruženja.

Inače, odavno je poznato da se kraljica Elizabeta II nikada nije slagala s tim da članovi kraljevske porodice razmenjuju nežnosti u javnosti, ali čini se da je budući kralj odlučio da uvede neke promjene u monarhiju, piše tportal.hr.

Supružnici su inače nedavno doneli odluku i preselili se iz Londona u Berkšir, a sve kako bi bili bliže porodici, ali i kako bi njihova deca mogla da odrastaju daleko od znatiželjne javnosti. Pritom, samo nekoliko kilometara dalje, u selu Baklbari, žive roditelji Kejt Midlton, a šuška se i da u okolini idealnu kuću traži i njena sestra Pipa s porodicom.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram