„Ovde je magično“: Jedna od najlepših žena sveta oduševljena Budvom

alesandra ambrozio
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuveni model Victoria’s Secret, jedna od pet najplaćenijih modela na svetu, za odmor ovog leta izabrala je Budvu.

Alesandra Ambrozio (41), jedna od najpopularnijih manekenki na svetu i poznati Viktorijin anđeo, odmara u Budvi.

Poznata Brazilka i jedna od ikona modne industrije 21. veka boravi u elitnom rezidencijalnom kompleksu Dukley Gardens, pišu vijesti.

Foto:printscreen/instagram/alessandraambrosio

Slavu je stekla kao model poznatog američkog brenda Victoria’s Secret, zahvaljujući kojem je i postala jedan od pet najplaćenijih modela na svetu, prema listi magazina “Forbes”.

Inače, kompleks koji je Alesandra odabrala ubraja se u najskuplje na crnogorskom primorju.

Dva kreveta, suncobran, činiju sa voćem, tanjir ostriga, šampanjac, nekoliko flaša vode, kao i pravo na korišćenje drvenog stola i par stolica, dobićete ako na jednoj od budvanskih plaža, možda i najskupljoj na crnogorskom primorju, potrošite, verovali ili ne, čak 1.000 evra. To je cena luksuza za celodnevno uživanje na nekada popularnoj “Maloj plaži”, koja danas pripada stambeno/hotelskom kompleksu Dukljanski vrtovi.

Moguće je međutim na ovoj “mini plaži” provesti dan i za manje para, recimo za 250 evra. Za taj novac dobićete “osnovni paket”: dve ležaljke i suncobran, i to na ceo dan, od jutra do mraka, bez uslovljavanja dodatnog troška.

Naravno, na nešto bogatiji ugođaj imaćete pravo ako platite 450 evra, odnosno, to je minimalna cifra koju ste obavezni da potrošite ako mislite da dobijete “fensi plažni paket-set”. Ova privilegija za turiste dubljeg džepa obuhvata opet dve ležaljke i suncobran, ali ovog puta dobijate i flašu šampanjca od 0,75 l, činiju sa voćem i čak četiri flaše vode. Čist luksuz!

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram