Ova glumica menja Glen Klouz u „Fatalnoj privlačnostiˮ

Poznati 29. nov 202122:34
Foto: PARAMOUNT PICTURES - Album / Album / Profimedia

Glumica Lizi Kaplan tumačiće lik Aleks u serijskoj adaptaciji čuvenog trilera iz ʽ80-ih. Kao što ste mogli da pročitate u naslovu nekada je na tom mestu bila Glen Klouz. Prema sinopsisu koji je ponudila kompanija Paramount+ očekuje nas nešto potpuno novo, ali na starim osnovama. Pored pojma po kome je film poneo naziv, tema braka i neverstva zauzeće centralno mesto, ali iz savremenog ugla. Snažne žene, poremećaji ličnosti i prinudno uspostavljanje kontrole, takođe će biti pod lupom.

Autorka svojevsrnog rimejka je Aleksandra Kaningam, koja potpisuje i scenario, a ponela je i ulogu izvršnog producenta, u čemu će imati podršku Kevina Dž. Hajnsa, Darila Frenka i Džastina Falvija, prenosi City magazin.

Foto: EPA/URS FLUEELER, A Jaffe/Lansing Production / AFP / Profimedia

Čelnica spomenute kuće Nikol Klemens ima samo reči hvale za kreatorku serije, koja se odlučila za snažan i iznijansiran pristup priči, kojoj je nedostajala ženska perspektiva. Pored toga, istakla je i ulogu saradnika, a rezultat je delo namenjeno novim generacijama, koje obrađuje složenost ljudske psihe.

Glavna glumica zaigrala je u naslovu Kasl Rok, ali i animiranom ostvarenju Unutrašnji posao, u kome pozajmljuje glas Regan Ridli. Rad na seriji Majstori seksa, u kojoj joj je partner Majkl Šin, donela joj je dve nominacije za prestižne nagrade. Do sada, međutim, nije poznato sa kim će ovoga puta deliti kadar, ali ćemo mi pratiti sve aktuelnosti i o njima vas obaveštavati.

Izvor: Entertainment Weekly