Otkriveno koliku će alimentaciju primati Kim Kardašijan i wow, zamislite samo

Foto: Credit line: Clint Spaulding / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojka o kojoj neki mogu samo da sanjaju.

Kim Kardašijan i Kanje Vest su se zvanično razveli. Njih dvoje su stavili tačku na brak nakon što su postigli dogovor u vezi sa starateljstvom nad decom i imovinom, piše People.

Prema pisanju američkih medija, oboje su se odrekli izdržavanja supružnika, dok će Kanje morati da plaća alimentaciju za decu u iznosu od 200.000 dolara mesečno. On će takođe biti odgovoran za polovinu troškova obrazovanja i obezbeđenja dece.

Foto: Credit line: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Imovina koja je ranije bila u vlasništvu para biće podeljena u skladu sa njihovim predbračnim ugovorom. A, što se tiče starateljstva, njih dvoje će imati „jednak pristup“ deci.

Podsetimo, Kardašijan i Vest počeli su da se zabavljaju 2012, a venčali su se u maju 2014.

Rijaliti zvezda je podnela zahtev za razvod od Vesta u februaru 2021. Prošlog decembra, Kim je zatražila od sudije da joj se vrati njeno devojačko prezime, nakon što je na svoje dodala Vest.

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema magazinu People, u sudskim dokumentima vezanim za podnošenje zahteva za razvod, Kardašijanka je napisala:

„Iako bih volela da je naš brak uspeo, shvatila sam da nema načina da ga popravimo. Tražim da me sud vrati u status neudate, kako bih mogla da počnem ispočetka i da naša porodica može započeti proces izlečenja i krenuti napred u ovom novom poglavlju“.

Foto: Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia

Inače, ovaj razvod je došao usred burnog perioda za Kanjea. Sve veći broj profesionalnih partnera prekinuo je saradnje sa njim, uključujući Adidas, Balenciagu i agenta za talente CAA, nakon što je dao niz antisemitskih primedbi.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram