Ona je „senka“ Kejt Midlton i mnogo je opasnija nego što izgleda

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo ko zna šta je zapravo njen posao.

Ona je uz Kejt Midlton uvek i u svakoj prilici, prati je kao senka i diskretno joj je iza leđa gde god princeza od Velsa ide već poslednjih 12 godina.

kejt midlton
Foto: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment / PA Images / Profimedia

I iako mnogi misle da je Ema Probert dadilja ili Kejtina pomoćnica, ona je zapravo njena lična telohraniteljka.

Ema je u službi Kejt Midlton od 2010. godine, kada je postala deo Kraljevskog reda za zaštitu princeze od Velsa. Od tada je prati na brojnim kraljevskim događajima i putovanjima.

Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A ko je tajnovita Ema?

Narednica Probert, članica zaštitnog odreda Skotland Jarda, ima brojne veštine, između ostalog je majstor borilačkih veština i uz sebe uvek ima pištolj, ali i pištolj za omamljivanje – u svakom trenutku kada je sa kraljevskim članovima.

Prilično neprimetna, ona je zapravo skoro u svakom kadru u kom je i Kejt na nekom događaju. Veoma je pažljiva i na oprezu, ali u isto vreme i veoma diskretna.

Ema, koja obično nosi jednostavna tamna odela, nekada je bila stjuardesa. Pre nego što je služila u Kraljevskom zaštitnom odredu za vojvotkinju Kejt, bila je telohraniteljka princezama Beatris i Eugeniji.

O privatnom Eminom životu malo se zna, sem da je postala udovica 2009. godine, kada je njen muž stradao u nesreći na skijanju dok su bili na odmoru u Francuskoj.

Ema je inače nedavno nagrađena. Njoj je princ Vilijam uručio priznanje u Bakingemskoj palati – imenovana je za člana Kraljevskog Viktorijanskog reda. To je viteški red dinastije koji okuplja osobe koje su se istakle u službi monarhu.

***

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram