Nina Badrić po prvi put otkrila za čime najviše žali: „Lupila bih šamar mlađoj verziji sebe“

nina badrić
Foto: Nina Badrić, instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić u najnovijoj objavi progovorila je o životu, ljubavi i prijateljstvu.

Pevačica Nina Badrić umesto svoje vikendice na Hvaru posetila je Lastovo, a poslednjih par dana sa svojim Instagram pratiocima podelila je niz fotografija i videa kako uživa na prekrasnom otoku.

Sada je u svojoj najnovijoj objavi otkrila šta ju je sputavalo u životu, ljubavi i prijateljstvima i priznala šta bi poručila mlađoj verziji sebe.

„Tako brzo ovaj život leti, a tako se nespretno izražavamo po pitanju ljubavi, prijateljstva, odnosa i svega drugog“, započela je svoju objavu Nina i nastavila:

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

‘Da mogu biti mlada verzija sebe prvoj bih sebi lupila šamar (smeh), a onda bih bila toliko sigurna u sebe. Izbacila bih svaku moguću nesigurnost, koju mlade godine nose. Kad sam bila mlada bila sam izuzetno nesigurna, što me je i odvojilo od mnogo nekih divnih stvari koje su mi bile ponuđene i divnih ljudi’, citirala je sama sebe pevačica u objavi.

Lepa Nina je uz tekst objavila i fotografiju na kojoj pozira s čašom u ruci u sivoj haljini na resice te je još jednom dokazala da je njenom izgledu godine apsolutno ništa ne mogu.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Čim je stigla na Lastovo, Nina je podelila video kojim je snimila zvukove cvrčaka i mora. U ponedeljak je zatim podelila fotografije na kojima je pozirala s meštaninom, a uz koje je napisala: „Mudrosti dana“.

***