Najseksi uloge Slobode Mićalović rangirane po fatalnosti

Sloboda Mićalović Foto:Nebojša Babić

Ne zovu je slučajno srpska Monika Beluči.

Sloboda Mićalović je jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica, a mnogi je zovu i srpskom Monikom Beluči.

Vaska u filmu Zdravka Šotre “Zona Zamfirova“ (2002.) ju je proslavila, a nakon toga usledilo je sve više zapaženih uloga. Iako je oduzimala dah u svakoj seriji i filmu, mi smo izdvojili pet najseksi uloga koje smo rangirali po fatalnosti.

Anđelka Bojanić – „Ranjeni orao“

Foto: Vladislav Mitic

Kada je premijerno emitovana krajem 2008. godine, melodrama „Ranjeni orao“ je opčinila televizijsku publiku, a Slobodi je serija donela ogromnu popularnost. Ovaj angažman je njoj i Ivanu Bosiljčići obezbedio nagradu za najbolji glumački par, da bi 2010. bila proglašena glumicom godine, kada joj je dodeljen Oskar popularnosti.

Vera Smiljanić – „Tajna vinove loze“

Foto: Printscreen You Tube/TOXIC MUSIC

U seriji koja je nastala po ideji Dejana Karaklajića i Mirjane Bobić Mojsilović, a žanrovski je određena kao melodrama, Sloboda igra Veru Smiljanić, samohranu majku dvojice sinova, koja se bavi proizvodnjom vina u Negotinskoj Krajini. Zanimljivo je da joj partnera u seriji igra suprug iz realnog života – glumac Vojin Ćetković.

Inspektorka Dunja Dedović – „Ubice moga oca“.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović Foto: Nebojša Babić

Kao načelnica odeljenja za krvne i seksualne delikte, u četvrtoj sezoni seriji „Ubice mog oca“, Sloboda je ostvarila san armiji fanova koji su dugo priželjkivali da vide omiljenu glumicu u sasvim drugačijoj ulozi. Već nakon prve epizode, publika je obožavala opasnu inspektorku.

Ružica – „Bilo jednom u Srbiji“

Sloboda Mićalović, film „Bilo jednom u Srbiji“ Foto: MCF MegaCom Film/Promo

Transformacija koju doživljava Ružica pred očima gledalaca u ostvarenju „Bilo jednom u Srbiji“ je zaista zadivljujuća. Od urokljive devojke, „baksuza“ od kog su svi bežali, pretvara se u biser leskovačke čaršije. Sloboda je objasnila u jednom intervjuu da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra ulogu koje je dugo čekala. Posebno napomenuvši da joj je za to bilo potrebno mnogo mašte.

#related-news_0

Čarna – „Biser Bojane“

Foto: Printscreen RTS

U drugoj sezoni serije „Biser Bojane“ (2019.) pravo osveženje je bila Sloboda Mićalović, koja kao beskompromisna i savesna inspektorka Čarna unosi nemir među kriminalce, ali i policajce.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram