Najlepša hrvatska teniserka zbog koje je Vavrinka ostavio ženu

Foto: Julio Cesar AGUILAR / AFP / Profimedia

Hrvatica kojoj je skandal sa Vavrinkom obeležio karijeru.

Hrvatska teniserka Dona Vekić osvojila je turnir u Meksiku i tako ponovo dospela u žižu javnosti. Osim neverovatnih sportskih uspeha koje niže na teniskom terenu, ova Osječanka poznata je po svojoj lepoti ali i po vezi sa teniserom Stanislasom Vavrinkom.

Vavrinka i Dona Vekić su važili za jedan od najintrigantnijih parova, kako zbog načina na koji je počela njihova veza, ali i zbog činjenice da su oboje iz sveta tenisa. Svoju burnu ljubavnu romansu završili su pre tri godine ali se o njoj i dalje priča.

Podsetimo, ova 26-godišnjakinja započela je romansu sa 12 godina starijim teniserom 2015. godine, a dugo su ovu vezu krili od javnosti zbog činjenice da je Vavrinka ostavio ženu i ćerkicu zbog Done.

Njih dvoje nikada nisu pričali o svojoj ljubavi, ali je lepa Hrvatica ipak jednom prilikom progovorila za švajcarski „Blik“ o ovom odnosu, istakavši da nemaju mnogo vremena jedno za drugo.

“Nije lako, ali ja imam svoj posao, on svoj. Naš je život jednostavno takav. Oboje volimo svoje karijere i podrška smo jedno drugom i kad nismo zajedno. Mislim da smo poprilično dobri u tome“, zaključila je ona tada.

Dona je još kao vrlo mlada devojka otišla u London gde je trenirala za sve važne turnire. Danas je njena baza Monako, koji joj mnogo više odgovara zbog vremenskih uslova.

Ona je takođe jako aktivna na društvenim mrežama gde redovno kači fotografije sa raznih putovanja, kao i glamurozna izdanja u kojima izgleda poput filmske dive.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram