Najbolji muž Holivuda otkrio zašto svojoj ženi nikad nije kupio skup poklon

Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Jedan od najskladnijih holivudskih parova.

Kada se dve poznate ličnosti zabavljaju, uvek je zanimljivo zaviriti u njihove veze da biste videli kako se naše omiljene zvezde na ekranu ponašaju kad se ugase svetla reflektora. Metju Mekonahi i njegova supruga Kamila Alves jedan su od tih parova. On ima toliko nežnosti, ljubavi i brige za svoju ženu da je verovatno najbolji muž ikada, čak i bez skupih poklona.

Najromantičnija priča

Foto: ANTONIN VINCENT / imago sportfotodienst / Profimedia

Metju i njegova supruga Kamila zajedno su od 2006. godine i u braku su već 10 godina. U početku, Mekonahiju nije bilo lako da osvoji srce svoje buduće žene. Nakon što su se upoznali, družeći se sa zajedničkim prijateljima, glumac je pokušao da izvede Kamilu tri puta, ali određene okolnosti su dovele do toga da je ona svaki put morala da ga odbije.

Na kraju je uspeo da je pozove kod sebe, skuvao joj je večeru i zauvek osvojio njeno srce.

Mekonahi i Kamila imaju troje dece: dva sina i ćerku. Imaju isti pogled na roditeljstvo i podržavaju jedno drugo u podizanju svoje dece. Par veruje da ne bi trebalo da budu najbolji prijatelji sa svojom decom. Oni bi radije da ih vode kroz ovaj život.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Moja žena i ja imamo slična razmišljanja“, rekao je jednom prilikom Mekonahi. „Kada deca pokušavaju da se igraju dobrog i lošeg policajca, mi smo uvek na istoj strani. Ako pokušaju da nas izigraju, mi dajemo isti odgovor. Takođe se jako zabavljamo. Možemo ih oblikovati, ali oni su ono što jesu.“

Mekonahi je veoma pažljiv prema svojoj ženi

Foto: Maggie Boyd / ddp USA / Profimedia

Da se Mekonahi pita, njegova porodica bi bila mnogo veća. „Želeo bih da imam još osmoro dece“, rekao je jednom. Međutim, Kamila nije „na istoj strani“.

Istovremeno, on shvata da je njegova žena ta koja mora da prođe kroz najteži deo procesa. Zato je Mekonahi ne pritiska, već uživa u svojoj ulozi oca, o kojoj je sanjao još od malih nogu.

Ne kupuje Kamili skupe poklone

Foto: Madison Wolff / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Umesto da kupuje skupe poklone, Mekonahi je pronašao način kako da izrazi svoju ljubav prema Kamili. Poklanja joj slatke beleške koje sam pravi. „Ozbiljna beleška koja sadrži malo poezije, za koju sam morao da sednem i da odvojim malo vremena vredi više od bilo stvari koju sam morao da platim“, podelio je Mekonahi.

Tajna njihove veze je prilično jednostavna

Foto: MSU Studio / The Photo Access / Profimedia

Tajna je veoma jednostavna — oni se samo vole i prihvataju. Kada je Kamila želela da popravi okrnjen prednji zub Mekonahi joj nije dozvolio, jer mu se to toliko dopadalo.

„Ne dolazi u obzir! Volim taj tvoj mali okrnjen zub. Ta mala senka koja je na toj strani, ali ne na toj strani. Sviđa mi se!“, rekao je on.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije komentarišu stajlinge učesnika Izbora za pesmu Evrovizije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram