Milena Radulović je podelila na mrežama svoj stav o Konstraktinom nastupu

Poznati 15. maj 202212:38 > 12:39
Milena Radulović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Niko nije ostao imun na Konstraktu, pa ni glumica.

Glumica Milena Radulović poznata je po svojim hrabrim rečima, ali i podršci svim ženama.

Naime, ona je odlučila da na svom Instagram profilu podeli svoj stav o Konstraktinom nastupu na sinoćnom finalu Evrovizije.

Ispod objave napisala je sledeće: „Ova žena, genije, avangarda, legenda, ova umetnica je sve promenila. Ujedinila nas je sve, i ispunila naša srca radošću i čistom euforijom. Konstrakta je realno učinila Evroviziju važnom, izuzetno važnom za mnoge od nas, kojima realno i nije. Ali je, što je mnogo važnije, sve pomerila i razvalila, i taj vajb se oseća vec mesec dana baš jako od Beograda, do Glibovca, regiona, a sad i Evrope, (publika je rekla svoje!). Nisam doživela ovoliki stres, ludilo, ponos i vrištanje na nastup od detinjstva! Hvala, Konstrakta, za sve. Ti si revolucija, nova era, težak nobl.”

Podsećamo, Konstrakta je na ovom takmičenju osvojila peto mesto i tim povodom je izjavila: „Pa s obzirom na to da je pesma eksperiment i malo rizična za Evroviziju, mislim da smo odlično prošli. Vrlo pristojno mesto za Srbiju“, rekla je Konstrakta na početku.

Potom je odgovorila na pitanje – „Šta ćemo sad?”

„Ne znam, čekajte mało da se veselimo, pa ćemo videti dalje. Dole je bila super atmosfera, dobili smo protom i nagradu za umetnički nastup, i to zvaničnu evrovizijsku, tako da mislim da smo uradili dobar posao ovde”, zaključila je ona, a prenosi Nova.rs.

Ukrajina je ipak ove godine odnela pobedu.

***

Bonus video: Evrovizija nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram