Mads Mikelsen toliko lepo stari, da su u Veneciji svi želeli da ga dodirnu

Slavni 57-godišnjak izgleda i bolje nego pre nekoliko godina i još bolje nego u mladosti, ali nešto drugo kod njega privlači žene, ali i muškarce.

Pre dve večeri crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji prošetao je i danski glumac Mads Mikelsen, budući da je prisustvovao premijeri filma „Bastarden“.
On je jedan od glumaca koji su izazvali najveće interesovanje.
Glumac je najopuštenije prišao okupljenim ljudima, potpisivao autograme, zabavljao se sa njima, fotografisao se i smejao se.

Podsetimo, poznati Danac važi za jednog od najprepoznatljivijih Evropljana u Holivudu, ali je tek poslednjih godina došao do statusa svetski poznate zvezde, iako ga u različitim ulogama gledamo već tri decenije.

Mads je doneo dašak Skandinavije u Holivud, postao je sinonim za uspeh danske filmske industrije van granica Evrope.
Voljen i od ženske i od muške publike, hvaljen od kritičara.
Karijeru je započeo je kao gimnastičar i plesač, radeći na pozorišnim, televizijskim i filmskim projektima, postao je najveća muška zvezda u Danskoj i Skandinaviji.

Izgleda da je svojim imenom bio predodređen za uspeh jer njegovo ime znači „dar od Boga“, kao kod nas, recimo, Božidar.

Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mads je na festival u Veneciji stigao u crnim elegantnim pantalonama sa diskretnom satenskom crtom duž spoljnih šavova nogavica i beli, svečani sako i belu košulju sa leptir-mašnom u istoj boji.

Mads nije klasičan lepotan, ali ima baš onu muževnu energiju i specifičnu pojavu koja je s godinama postala još istaknutija.

Ovaj 57-godišnjak jedan je od onih muškaraca koji lepo stare, kojima zrelost jednostavno pristaje i čini ih još seksepilnijim i zavodljivijim.

Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Danac je izazvao histeriju ne samo na licu mesta u Veneciji, već i na mrežama! Instagram i Tviter prepuni su pozitivnih utisaka i komplimenata na račun izgleda ovog glumca.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Moja seksualna orijentacija je Mads Mikelsen“, „Ovaj čovek zaslužuje da bude najpoznatiji na svetu“, neki su od komentara.

Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

A dok su žene širom sveta lude za Madsom, on je 35 godina veran samo jednoj ženi – od 1987. u braku je sa pet godina starijom koleginicom Hane Jakobsen, imaju sina Karla i ćerku Vajolu.

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

BONUS VIDEO:


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pint

Instagram