Katastrofalan ljubavni život Kajli Minog

Kajli
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Australijska pop ikona Kajli Minog ima jednu želju nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa Polom Solomonsom.

Kajli je nedavno ostavila Pola koji je iz Velike Britanije i to godinu dana nakon što se vratila da živi u Australiji. Izvor blizak Polu Solomonsu, bivšem izvršnom uredniku magazina GQ je rekao: „Veze na daljinu nisu lake nijednom paru. Kajli i Pol su se zaista trudili da stvari funkcionišu, ali je na kraju vremenska razlika bila ubitačna – Pol nije baš mogao da ode u Melburn na dugi vikend kad god stvari postanu napete.“

Kajli
Kajli i Pol, Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvor je otkrio i da je Kajli pokušala da raskid ostane tajna.

„Kajli je želela da taj raskid prođe tiho jer zaista ne želi da narativ bude ‘jadna, nesrećno zaljubljena, Kajlino srce ponovo slomljeno'“

Nije slučajno što je posle svega, „džepna Venera“ prvo mislila na ovaj narativ. Istorija njenih ljubavnih veza je zapravo već jako dugo vrlo slična, ali činjenica je da je ona jaka, uspešna žena koja ne baulja svetom u suzama zbog promašenih veza i to je jedino što je važno. Ipak, serija o ljubavnom životu Kajli Minog sigurno bi bila jedna od najgledanijih u istoriji televizije.

Nakon što je postala slavna u kultnoj australijskoj sapunici Neighbours, bila je u vezi sa svojim kolegom Džejsonom Donovanom.

Kajli
Kajli i Džejson Donovan, Foto: PA / PA Images / Profimedia

Par se razišao nakon tri godine kada se ona smuvala sa pokojnim pevačem benda INXS – Majklom Hačinsom.

Kajli
Majkl Hačins, Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pričalo se i da je imala aferu sa Lenijem Kravicom, a baš tada je bila u vezi sa manekenom Džejmsom Gudingom koji ju je prevario sa supermodelom Sofi Dal.

Kajli
Foto: BALDINI / Bestimage / Profimedia

Godine 2005. Kajli se zaljubila u francuskog glumca Olivijea Martineza s kojim je ostala pet godina. On je bio uz nju dok je prolazila težak period u kom se borila protiv raka dojke.

Kajli
Kajli Minog i Olivije Martinez, Foto: DR / Visual / Profimedia

„Imala sam 36 godina kada sam dobila dijagnozu“, rekla je u jednom intervjuu u kom je objasnila da rađanje dece ionako nije bilo na njenom dnevnom redu u to vreme, ali je dijagnoza „promenila sve“. Objasnila je i da je neminovno da se pita kako bi bilo imati decu, koju nikada nije imala.

Još jedan muškarac koji je osvojio Kajlino srce bio je maneken Andres Velenkozo, kog je upoznala na snimanju svoje reklame za parfem. I sa njim je provela pet godina, a do raskida je došlo jer nisu mogli da usklade zajedničko slobodno vreme.

Kajli
Foto: ALVARO / The Photo One / Profimedia

Za Britanca Džošuu Sasa je bila verena, ali su se razišli nakon tri godine ljubavi. Tablodi su pisali da ga je izbacila iz kuće jer se previše zbližio sa španskom glumicom Martom Milans.

Kajli
Foto: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

A onda je upoznala Pola i njeni obožavaoci su pomislili da je on definitivno onaj pravi. Period od pet godina, što je u njenim dugim vezama gotovo uvek maksimum,  istekao je i sad je vreme da krene dalje. Kajli Minog ima 54 godine i sprema se za svoju novu svetsku turneju.

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram