Lepotice koje su očarale srpske tenisere: Jedna je doktorka i đak generacije

devojke tenisera
Foto: Instagram/pavicevic_tamara/lidija_mikic/ela_novcic

Idu koracima Jelene Đoković i Biljane Tipsarević.

O Novakovoj Jeleni, Jankovoj Biljani i Viktorovoj Aleksandri znamo prilično, ali o devojkama naših ostalih, mlađih tenisera ne toliko.

Dušan Lajović i Lidija Mikić

Godinama unazad Dušan je u ljubavi sa Lidijom Mikić. Ona je doktorka, završila je Medicinski fakultet u Beogradu kao izvrstan student, odlična je u besedništvu, ima autorske naučne radove, dobila je brojna priznanja za svoj rad.

Lidija je bila đak generacije u Šestoj beogradskoj gimnaziji, trostruka je vicešampionka Republičkog takmičenja iz istorije, dobitnica je nagrade Zadužbine „Nikole Spasića“ za briljantan prosek 10,00.

„Svako od nas zna kroz šta je sve prošao i koliko je truda, rada i odricanja uložio da danas stoji na ovom mestu i bude dobitnik ovako prestižne stipendije. Upravo zato stipendija „Dositeja“ predstavlja veliki podstrek i motivaciju i za nas i za buduće generacije. Ovakva nagrada podstiče nas da budućim profesionalnim radom doprinesemo sopstvenom napretku, kao i napretku nauke, čitave zajednice i cele naše zemlje. Protekli period je za sve nas bio novo i posebno teško iskustvo, ali nesumnjivo je da su doktorska profesija i medicina kao nauka dali najveći doprinos za život ljudi i pokazali koliko su važni za svako društvo“, kazala je Lidija prilikom uručivanja nagrade.

Filip Krajinović i Anđela Novčić

Teniser Filip Krajinović u ljubavi je sa Anđelom Novčić, lepoticom koja se idvaja upečatljivim stilom.

Da šuškanja o raskidu nisu tačna, njih dvoje su pokazali i pre par meseci na Filipovom rođendanu.

Na gala žurki uz srpskog tenisera sve vreme bila je njegova Anđela, a prisutne su raznežili dok su plesali na podijumu uz balade Petra Graša.

„Razgovori sa Anđelom mnogo mi znače, budući da se i sama bavila sportom. Ona je moj najbolji savetodavac i u nju imam beskrajno poverenje. Srećan sam što kraj sebe imam osobu koja me razume. Teško je to pronaći jer su devojke danas uglavnom sebične“, kazao je Filip u jednom intervjuu.

Laslo Đere

Laslo Đere je u dogogodišnjoj vezi sa Tamarom Pavićević, ćerkom bivšeg trenera Zvezde Mihaila Pavićevića i uspešnom modnom blogerkom.

Laslo i Tamara su se spojili preko društvenih mreža, potom videli na piću i – zavoleli.

“Upoznali smo se pre više od godinu dana, stupili smo u vezu nekoliko meseci kasnije. Preko društvenih mreža smo se upoznali, ja sam joj nešto potpuno opušteno iskomentarisao za neki trening, ona je odgovorila i malo smo se dopisivali, upoznali, otišli na kafu, sprijateljili se, a kada smo se malo bolje upoznali, onda smo shvatili koliko nam je lepo kada smo zajedno. Od tada smo u vezi i prelepo mi je sa njom, mnogo mi pomaže, čini me srećnim i život lepšim”, rekao je Đere pre par godina.

A koliko se vole i koliko Tamara ceni Laslove podvige, dokazuje i jedna njena objava na društvenim mrežama.

„Ne postoji dovoljno jaka reč koja bi mogla da opiše tvoju snagu, volju i želju. Pravi si primer kako se svaki trud isplati i kako nikada ne treba stati, pa čak i kada je najteže. Posle svake kiše uvek dođje sunce. Količina snage koju poseduješ za uspehom mi je samo motivacija i ne samo meni već svima. Srbija možda ima drugog najbolje plasiranog igrača sveta, ali ja imam najboljeg dečka na svetu, koji je prvi plasirani u mom srcu“, priznala je Tamara.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram