Lepa Brena i Senida dobijaju zamenu? Red Bull SoundClash preuzimaju mlade zvezde

Foto:IDJ Videos

Muzički događaj godine.

Od kada je odjeknula vest da će se najveće zvezde jugoslovenske i balkanske scene, Lepa Brena i Senidah, sukobiti u muzičkom okršaju Red Bull SoundClash, svi se neprestano pitaju kako će njihov nastup izgledati.

Zato su mladi artisti odlučili da uzmu mikrofone u svoje ruke i ‘’sukobe’’ se u Red Bull SoundClash: The Takeover, virtuelnom duelu nastalom u produkciji IDJVideos x Red Bull. Na ovaj način, publika će saznati više o konceptu događaja, jer će videti kako će Red Bull SoundClash izgledati 2. juna na Donjem Kalemegdanu, kada glavne akterke budu bile Lepa Brena i Senida.

Pripreme za ovaj spektakl uveliko su u toku, a nova imena muzičke scene koja su svoju karijeru lansirala pod krovom IDJ produkcijske kuće tu su da dodatno zagreju atmosferu.

Prvi u nizu, od tri planirana muzička okršaja Red Bull SoundClash Takeover, upravo je onaj u kome nastupaju Džordži sa jedne strane i Stefan Shy, jedan od finalista na takmičenju ,,Pesme za Evroviziju’’ sa druge. Njihov kleš premijerno je objavljen danas na IDJVideos.TV Youtube kanalu.

A ko će nastupati u druga dva kleša, to ćemo tek videti. Ne propusti da saznaš da li će nove muzičke nade uspeti da prevaziđu i zasene Lepu Brenu i Senidu!

Sve informacije o Red Bull SoundClashu mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.