Lejdi Gaga zaboravila čoveka koji je upucan zbog njenih pasa

Poznati 18. avg 202115:06 > 15:09
Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U februaru ove godine, Rajan Fišer, šetač pasa Lejdi Gage, je bio u svojoj dnevnoj šetnji sa pevačicina tri francuska buldoga kada su ih otmičari napali.

Rajan se borio sa njima, ali su uspeli da kidnapuju dva psa i upucaju Rajana u grudni koš. Dva dana kasnije, psi su pronađeni i vraćeni vlasnici.

Više od šest meseci nakon nemilog događaja – Rajan nema sredstava za normalan život i svu nadu polaže u donacije ljudi. Više ne radi kod Lejdi Gage, jer kako kaže, nije baš najbolje psihički i ne može da brine o psima.

Napustio je Los Anđeles i sada mu je potrebna pomoć da skupi novac za kombi i nastavi svoju šestomesečnu vožnju kroz državu, kako bi se “emotivno i mentalno oporavio”. Zato je pokrenuo sopstveni GoFundMe fond kako bi skupio dovoljno novca i kupio sebi prikolicu za život.

“Bez vozila, stana i ušteđevine – preživeo sam zahvaljujući donacijama bliskih ljudi, a sada ponizno tražim vašu pomoć“, napisao je on. „Nije lako tražiti ovako nešto, ali shvatio sam sa deljenjem vlastite ranjivosti s drugima – počinje radikalna promena“.

Ova molba pokrenula je lavinu komentara i pitanja. Mnoge zanima zašto mu njegov bivši poslodavac, Lejdi Gaga, ne pomogne? Ona je na svom Instagram nalogu u februaru, napisala kako mu je večno zahvalna i kako je on njen heroj, pa se sada postavlja pitanje – kad mu je već toliko zahvalna, zašto mu nije pomogla?

Pevačica je bila spremna da ponudi 500.000 dolara u zamenu za svoje pse kada su bili oteti, i mnogi ljudi su burno reagovali što neki iznos nije dala Rajanu.

Ima i onih koji kažu da je Rajan zaslužio da ga Gaga finansira do kraja života, pogotovo s obzirom na to da po nekim statistikama, vredi oko 320 miliona dolara.

***
Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram