Komentar Venus Vilijams o Đokoviću posvađao ljude na Tviteru

Poznati 12. jan 202210:24 > 11:07
Foto: Kelly Defina/afp/profimedia, Dppi/Rob Prange

Retko ko je ostao imun na celu situaciju sa Đokovićem, što je bio i slučaj sa njegovom koleginicom teniserkom. Naime, velika Venus Vilijams ostavila je komentar ispod njegove objave na Instagramu - koji je izazvao svađu na Tviteru.

Naime, svetski poznata teniserka, jedna od sestri Vilijams, Venus je ostavila komentar podrške ispod Đokovićeve objave o odluci suda da mu se vrati viza za boravak u Australiji. Kako su mnoge zvezde podržale njegov uspeh i sudsku odluku, i ona je napisala sledeće: „Pobedi sve” – i mnogi su imali komentar.

Foto:printscreen/instagram/djokernole

Neki od korisnika skroz su podržavale sportsku kolegijalnost, ali neki nisu mogli a da ne osude njen postupak.

Jedna korisnica je napisala: „On je već legenda u mojim knjigama”, dok su sa druge strane komentari bili vrlo oštri i puni osude: „Izgubio sam poštovanje prema njoj” i „Nije valjda i ona antivakser sada?”

Neki su joj poručili da ‘se bavi svojim životom’ i pitali se zašto ona ove godine ne igra u Australiji, a neki su se jednostavno pitali: „Venus… ko?” – implicirajući da je postala totalno nebitna.

A jedan korisnik je dodao i ovo: „Venus je u prošlosti bila na udaru neopravdane mržnje i rasizma. Igrači moraju da se drže zajedno. Čak i osobe poput mene – koji nisu veliki Novakovi navijači ali su zgroženi nepravednim, očiglednim maltretiranjem i mržnjom Novaka. Nijedan igrač ne sme biti degradiran na ovaj način. Vakcinisan ili ne vakcinisan.”

Slažete li se vi sa ovim stavom ili bi jednostavno bilo vreme da stavimo tačku na ovu celu priču?

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram