Ko je zgodni kuvar koji je navodno osvojio Jelenu Rozgu

jelena rozga
Jelena Rozga Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

Sada se oglasila i Jelena.

Neko vreme se šuška da Jelena Rozga ima novu ljubav i da ju je zapravo osvojio zgodni šef Ivan Pažanin. Jelena je potom sve i sama začinila intrigantnom objavom na Instagramu.

Naime, Jelena je prvo snimljena sa Ivanom u Zagrebu dok su uživali u ručku, piše dnevnik.hr.

Da to nije običan ručak, veruju mnogi jer se mesecima šuška o njihovoj ljubavi, iako su oboje sve negirali, ističući da su samo prijatelji.

Onda su mnogi u Jeleninoj skorašnjoj objavi videli baš znake zaljubljenosti.

Ona je uz fotku na kojoj je u farmerkama i topu napisala – malo mi za sreću treba.

Ipak, pitanje je i dalje da li je ta sreća zgodni Ivan.

U svakom slučaju, Ivan je uveliko poznat kao miljenik žena.

On je poznati kuvar i jedna od omiljenih TV zvezda koja je svoje bogato iskustvo pokazala u kulinarskim emisijama. Ljubav prema kuvanju nasledio je od bake i mame.

Ivan je otkrio da je u mladosti imao problema s kilogramima, pa je tako u jednom trenutku imao 120 kilograma. Kilograme je uspeo da skine nakon što je otišao da radi na brodu.

Nakon što se pojavio na televiziji, nije prošlo mnogo, a Ivan je postao miljenik brojnih žena. Među njima je bila i poznata pevačica Lidija Bačić koja mu je posvetila pesmu.

Jelena Rozga je zvanično singl od 2017. kada je raskinula sa violončelistom Stjepanom Hauserom.

Za Zadovoljnu je ranije kazala šta se menja kad se nabroje ljubavna razočaranja, pa čovek udari u zid ko zna koliko puta.

„Ko ima čisto srce i ko se njime uvek vodi, mislim da nikada i ne gubi nadu. Čovek iz svakog iskustva može nešto da nauči. Ali znate, kada vas srce vuče, tu onda svi zakoni proračuna padaju u vodu…“

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram