Ko je vatrena brineta s kojom je Zlatan Ibrahimovič uslikan u provodu u Beogradu

zlatan ibrahimovič
Ilustracija; Foto: Carriero Mimmo/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Šta će reći supruga Helena...

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimovič zbog svog posla često se selio, pa je tako živeo od Švedske, preko Francuske i Amerike do Italije. U međuvremenu nađe vreme da dođe i do Beograda da se malo opusti u provodu.

Kako pokazuju fotke na društvenim mrežama, Zlatan je snimljen u noćnom izlasku, i to uz vatrenu brinetu.

Odmah su svi počeli da se pitaju ko je u pitanju.

I dok su mnogi uveliko počeli da se šale kako će mu žena zabraniti sledeći let, drugi istuču da ne treba mnogo da se brine i da se Zlatan samo slikao sa pevačicom Ivanom Bojanović.

Ivana godinama diže atmosferu u prestoničkim klubovima na raznim proslavama, a sada je veče ulepšala i Ibri.

Zlatan se inače sa današnjom suprugom Helenom upoznao još 2002. Međutim, nakon prvog susreta, Šveđanka nije obraćala mnogo pažnje na njega zbog njegovog arogantnog ponašanja. Ali poznato je koliko je Ibra tvrdoglav. Dosta se potrudio da promeni Helenino mišljenje i konačno je uspeo da osvoji njeno srce. I od tada su njih potpuno ispod radara. Skoro da uopšte nisu govorili o svom braku.

Svog prvog sina Maksimilijana dobili su 22. septembra 2006. Dve godine kasnije dobili su još jednog sina, Vinsenta i s njima dvojicom Helena redovno prati tatine utakmice.

Helena je gradila karijeru u marketingu i nekretninama, a danas njeno bogatstvo iznosi oko 160 miliona dolara. Na njenom bankovnom računu je već bila prilična suma novca i pre nego što je upoznala Zlatana.

Helena se preselila u Italiju sa Zlatanom kada je on potpisao ugovor za Juventus. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore, sve kontakte koje je godinama gradila i da prosto sahrani svoju karijeru u Švedskoj.

Ali onda se digla ponovo. Osnovala je firmu u Italiji, i trenutno se uglavnom bavi nekretninama.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram