Ko je tajnovita umetnica s kojom Adem Ljajić ima ćerku

Foto: Instagram Screenshot _ademljajic_

Zubejdi je ovo treće, a Ademu prvo dete.

Fudbaler Adem Ljajić i njegova izabranica Zubejda Bećković postali su roditelji devojčice kojoj su dali neobično, ali ime sa jakom simbolikom – Nur. Ovo ime, inače, na arapskom znači svetlost.

Njihova ljubavna priča veoma je zanimljiva pošto su proslavljeni fudbaler i umetnica svojevremeno zajedno išli u školu, ali su im se putevi u nekom trenutku razišli.

Nakon više godina, par je ponovo otpočeo ljubavnu vezu, a tokom Svetskog prvenstva u Kataru, venčali su se izvan medijske pompe.

„Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i pre nego što je Ljajić postao uspešan fudbaler.

Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dve devojčice“, otkrio je izvor ovog para svojevremeno za domaće medije.

Ubrzo nakon prekida veze sa manekenkom Sofijom Milošević, sadašnjom izabranicom Luke Jovića, Adem i Zubejda započeli su romansu. Oni od tada žive u Turskoj, gde je Adem nastavio karijeru nakon kraće pauze.

Par ne žele pažnju medija i obično drže svoju intimu daleko od javnosti, pa tako nisu ni pričali o svojoj ljubavi.

Za njihovo venčanje saznalo se preko Instagram storija Ane Rajković kada im je čestitala, a vest o porodađu pojavila se u turskim medijima.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram