Ko je mladi milioner s kojim je Nina Badrić tri godine bila u braku

nina badrić
Nina Badrić Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

Ubrzo je ponovo stao na ludi kamen.

Nina Badrić je bila u ljubavi dugih 15 godina, ni manje ni više nego sa milionerom, no nažalost, njihov brak nije uspeo.

Nina i Bernard Krasnić su bili u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, a samo tri godine nakon toga su se razišli.

Par se upoznao u Dubrovniku 2000. godine, u Bernardovom restoranu, nakon čega su otpočeli vezu. Tri godine kasnije verili su se, a 2006. su se zakleli na večnu ljubav u Crkvi Majke Presvete Djevice Remetske. Kasnije su u Istri organizovali luksuzno slavlje.

Njihova svadba okupila je 180 zvanica, a Badrićeva je izgledala očaravajuće u skupocenoj venčanici Roberta Kavalija.

Pevačica je u više navrata za medije davala izjave o krahu ljubavi sa pet godina mlađim milionerom.

„Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao“, izjavila je Nina jednom prilikom.

U godinama koje su usledile, Nina nije predstavljala javnosti nove partnere, dok se Bernard 2015. godine oženio ekonomistkinjom Laticom Ivanišević, direktorkom marketinga u jednoj poznatoj hrvatskoj firmi.

Nina nije komentarisala svoj privatni život i život svog bivšeg supruga, budući da čuva svoju intimu daleko od medija od početka karijere. Ipak, jednom prilikom je otkrila da joj nije bilo lako.

„Za oba partnera razvod je stresan događaj. Ne poznajem nijednu osobu koja se razvela sa osmehom na licu, pa čak ni one koji su ostavljali partnere jer su se zaljubili u nekoga drugog. No, s vremenom ljudi shvate jesu li postupili ispravno“, rekla je Nina.

Bernard je, čini se našao sreću po drugi put sa novom suprugom, a u međuvremenu, njih dvoje su postali i roditelji.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram