Ko je glumica koja je ostavila Breda Pita usred dejta zbog drugog lika

Foto: Andy Johnstone, Will Binns / Pacific coast news / Profimedia

Zvuči neverovatno ali istina je.

Očigledno, Bred Pit nije uspeo da impresionira glumicu Kristinu Eplgejt. Kristina i Bred su počeli da se zabavljaju 1989. U to vreme su još uvek radili na tome da se probiju u Holivudu.

Kristina nikada nije imenovala čoveka zbog koga je ostavila Breda

Tokom jedne emisije Kristina je potvrdila da je 1989. usred dejta, odnosno dodele MTV Video Music nagrada, ostavila Breda zbog drugog muškarca.

Onda su je pitali ko je bio taj drugi muškarac.

„Moram to da kažem? Ne moram ništa“, rekla je Kristina Endiju Koenu. U želji da izvuče neke sočne detalje, Endi je umesto toga postavio Kristini neka potpitanja.

Upitana je da li je tajanstveni čovek glumac na šta je brzo odgovorila ne i nagovestila da je poznat javnosti. Međutim, rekla je da nije završila sa tim tipom i na kraju je otkrila da nikada više nije videla Breda Pita posle te noći.

Glumac iz „Gilmore Girls“ je kasnije otkrio da je to bio on

Pomislili biste da bi Kristina Eplgejt ostavila Breda Pita zbog bar jednako lepog čoveka. Gil iz „Gilmore Girls“ priznao je 2016. da je on taj tajanstveni tip zbog kojeg je Kristina odbacila Breda. Da, to je bio Sebastijan Bah, pevač „Skid Row“-a. Kada su Kristinu u jednom intervjuu pitali: „Koja je bila najgluplja stvar koju ste ikada uradili?“, ona je odgovorila: „Jedne noći napustila sam Breda Pita zbog drugog tipa.“ Sebastijan je kasnije prizano da je to bio on.

Kristina je dakle odbacila Breda zbog rok zvezde. Potpuno razumljivo. Ipak je imala 18 godina. Možda je samo želela da se zabavi, a tu je bio i Sebastijan, zgodni mladi pevač rok grupe.

Kristina nikada nije potvrdila tvrdnje

Kristina Eplgejt nikada nije rekla ništa o tvrdnjama Sebastijana Baha i nikada nećemo saznati šta se zaista dogodilo te noći.

Fanovima je zanimljivo to što je Kristina nekada mnogo ličila na Dženifer Aniston. Čak su igrale sestre u Prijateljima. Bred je počeo da izlazi sa Dženifer 1994. i oženio se njom 1999. Kasnije je Dženifer podnela zahtev za razvod od Breda 2005. nakon glasina da je imao aferu sa koleginicom Anđelinom Džoli.

***

Bonus video: Hana Selimović o golotinji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram