Ko je fatalna Beograđanka s kojom je muž Silvane Armenulić imao aferu

silvana armenulić
Foto: Youtube screenshot

Suparnica pričala o sukobu sa pevačicom.

Popularni film Toma obrađuje odnos pevačice Silvane Armenulić s legendarnim pevačem Tomom Zdravkovićem, a spominje se i njena ljubavna priča s teniserom Radmilom Armenulićem (83).

Brak Silvane i Radmila je bio u krizi i bili su pred razvodom. Naime, ono što mnogi ne znaju je da je teniser godinama imao aferu s Leposavom Jankov.

Leposlava je u poznim godinama progovorila o svojoj romansi s Radmilom, ali i problemima koje je imala sa Silvanom kada je saznala da je njegovom suprugu ljubavnica.

„Često idem u teretanu, kupila sam i traku za trčanje da bih mogla da vežbam ako je vreme previše loše da izađem u prirodu. Zdravo se hranim, ne pušim, ne pijem, imam prijateljice koje mi stalno dolaze i ja idem kod njih, kartamo se“, ispričala je pre nekoliko godina za magazin Lena.

Tada je istakla da joj je najveća tragedija u životu gubitak sina Đorđa koji je imao 23 godine i preminuo je od posledica droge.

Inače, romansa Leposave i tenisera je 70-ih bila glavna tema u novinama, a ona je u intervjuu rekla da je to prošlost za nju.

„To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja smo se zabavljali još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo opet započeli vezu koja je trajala više od tri godine. Da, to je bila velika ljubav. Kada je počeo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja smo živeli u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, da me grebe po licu i udara me. Muž me je jedva odbranio“, ispričala je, a prenosi story.hr.

Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovom automobilu. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil svojim autom i zaustavila ih. Besna Silvana istrčala je iz automobila, iz auta je izvukla Leposavu Jankov i tako je pretukla da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme – pisali su tada mediji.

Leposava je objasnila kako je došlo do sukoba i kako je sve izgledalo.

„Vraćala sam se s Radmilom s mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i krenuo u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Posle dogovora odlučili smo da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsao Silvanin auto i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz auta da vidi šta se dogodilo. Silvana je besno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u auto baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta. Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz auta. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni“, ispričala je šta se događalo.

„U bolnici Dragiša Mišović su me pregledali i ustanovili povrede. Tukla me je još jednom, na ulici. Radmilo je bio prisutan. Tužila sam je, ali je Radmilo bio na njenoj strani. Tako se sve završilo. Oni su se pomirili, ja sam se ponovo venčala s mužem i rodila sina koji je, nažalost, preminuo u 23. godini. Bila sam u Amsterdamu kada sam čula da je Silvana poginula. Zaplakala sam. Nikada nisam ništa imala protiv nje“, dodala je Leposava.

Silvana je bila jedna od najvećih zvezda regionalne scene, a poginula je kada je imala samo 37 godina. Bilo je to 1976. godine na autoputu Beograd-Niš, a s njom je poginula i njena trudna sestra Mirjana i violinista Miodrag Rade Jašarević.

Auto u kojem su putovali na jedan nastup se pri brzini od 150 kilometara direktno sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram