Klinci iz „Džon i Kejt plus osam“ su napunili 18 – evo kako danas izgledaju

foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Ako ste se iznenadili, zvanično ste stari.

Ništa ne učini da se osećamo tako staro kao činjenica da su neki naši voljeni likovi iz prošlosti tako brzo porasli i više nisu deca nego formirani ljudi.

Da, Kevin iz „Sam u kući“ ima 41 godinu, a Majli Sajrus odavno više nije Hana Montana.

Ako vam ovo nije bilo dovoljno da postanete odjednom svesni neizbežne činjenice koju sa sobom nosi starenje, možda će ova informacija dodatno uticati na to da se stvarno osetite kao penzioneri.

Svi smo voleli rijaliti šou „John and Kate plus 8“ koji se pre 10 i više godina emitovao na TLC televiziji, a ono što deluje krajnje neverovatno jeste da mališani iz emisije nisu više mališani nego odrasli ljudi. Šestorke ove godine pune 18, a bliznaknjie Kara i Medi ove godine pune 22.

Kako se sad osećate?

Prvo zbog čega smo bili intrigirani, a ticalo se ove porodice je razvod kroz koji su Džon i Kejt prošli pre nekoliko godina. Kejt je za mnoge bila sinonim za matrijarhat, i nakon razvoda je nastavila u tom stilu sa pratećom rijaliti emisijom Kejt plus 8, a o Džonu ne znamo mnogo sem da nakon razvoda pokušava da se ostvari kao didžej.

Šestoro dece je ostalo da živi sa Kejt, dok sa Džonom žive Hana i Kolin.

Kara i Medi su sada već odrasle devojke, a Medi je i izuzetno popularna na društvenoj mreži TikTok gde redovno kači detalje o svom životu.

Bliznakinje su se takođe i fizički razdvojile jer su upisale koledže u različitim američkim državama, a jedna od šestorki, Hana, je skoro proslavila svoj 18. rođendan i lansirala svoju kozmetičku liniju pod imenom Gosselin Girl, tako da se vrlo mlada obrela u biznis vodama, i čini nam se da joj dobro ide.

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram