Kako je Ivana Španović promenila svoju definiciju ljubavi

Poznati 04. avg 202109:04 > 11:47
Ivana Španović Foto: CURUTCHET Vincent / AFP / Profimedia

Ivana Španović je deceniju provela s Vladimirom Kumrićem govoreći da je ključ uspeha njihove veze u tome što su im potpuno različiti karakteri. Danas ima drugačiju definiciju prave ljubavi.

„Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko“, izjavila je Ivana svojevremeno.

Tad su svi očekivali da će se i udati za Vladimira, s kojim je bila u vezi deset godina. Međutim, u septembru 2019. su se razišli kao par, ali su navodno ostali u prijateljskim odnosima. Pravi razlog verovatno samo oni znaju i osećaju, a fanovi su već posle dva  meseca mogli da slave s Ivanom njenu novu ljubav, dosta drugačiju.

U treneru i nutricionisti Marku Vuleti, s kojim se verila prošle godine, dobija podršku na svakom nivou, predstavlja ga kao svog „partnera za trčanje, nutricionistu za stolom, najboljeg prijatelja za razgovor, tihi aplauz na kraju uspešnog dana“.

Možda i s Markom razmenjuje savete, ali je on uz nju i na plaži i na stazi za trčanje. Pomogao joj je da se oporavi nakon povrede, bodrio ju je i pratio u treninzima. Snimali su kako zajedno vežbaju i usput se ludo zabavljaju.

I čini se da je upravo uz njega promenila svoju definiciju istinske ljubavi.

„Kada neko oslobodi dete unutar vas i divlje vas zavoli, znate da ste pronašli pravu osobu“, napisala je na društvenim mrežama u septembru prošle godine, objavivši da je Marku rekla „da“.

 

Priznaćete, zvuči prilično dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram