Kako Aleksandra usklađuje uloge u pozorištu sa novom ulogom majke

Poznati 01. jun 202212:59

U novoj epizodi emisije Nove S ''Probudi se'' gost je bila glumica Aleksandra Tomić.

Kako usklađuje stare uloge u pozorištu sa novom životom ulogom mame, govorila je glumica Aleksandra Tomić. Ona se proteklog vikenda vratila na scenu i to svega posle tri meseca nakon što je postala majka i ispričala je kako je to sve izgledalo.

„Izgledalo je uzbudljivo. Imala sam neku  potpuno novu vrstu treme koju do sada nisam iskusila i bio je fizički napor. Zapravo sam se vratila samo ovom jednom predstavom na kraju sezone,  da ne bih napravila preveliku pauzu i kako ne bih nastavila tek na jesen, jer sam se bojala kako ću tek tada, pošto godinu dana već nisam igrala”, istakla je Aleksandra.

Predstava je aktivna, a glumica u njoj neumorno pleše, što sve iziskuje dosta kretanja po sceni.

„Fizički mi je bilo teško sve, iskreno. Tekst nisam zaboravila i morala sam da imam dve probe, jer ipak godinu dana je prošlo. Fizički mi je bilo naporno, iskreno, nisam ni sanjala da će mi biti tako.”

Aleksandra Tomić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumica je vrlo aktivna osoba, i privatno i poslovno, ali nakon dolaska bebe to obično znači i neko smirivanje.

„U početku je to neminovno da se desi, jer žena prolazi kroz različite procese, što emotivne što fizičke. To je takav miks osećanja, eksplozija, tako da na trenutke prija, na trenutke si zbunjena, ali sve je to neverovatno divno iskustvo svakako. Život se promeni mnogo, i počinješ stvari da sagledavaš iz drugog ugla, a suočavaš se sa nekim emocijama koje do sada nisam iskusila kao što je neverovatan osećaj odgovornosti”, iskreno je rekla glumica.

Ona od jeseni planira da nastavi da igra, a možda je na pomolu i neka noba uzloga u nekoj novoj predstavi, a priželjkuje da se vrati i na televiziju.

„Imam energije za sve, naravno u odnosu na date okolnosti, ali priželjkujem da se vratim i televiziji i pozorištu, tako da polako, ima planova pa ćemo videti.”

S obzirom na to da je Aleksandra bila vrlo aktivna i kao trudnica, ona je vodila Teatar na Brdu.

„Ja sam radila sve vreme i vodila Teatar na Brdu, jedino nisam igrala u pozorištu, i kada sam pitala svog doktora da li smem da putujem, on mi je odgovorio ‘ti nisi bolesna, ti si trudna’, tako da sam ja imala jednu sasvim normalnu trunoću,  tako da sam bila aktivna i sve je to proteklo skroz okej.”

Sticajem okolnosti, bavila se tim producentskim poslom u pozorištu i kako i sama kaže, smatra da se dobro snašla, jer su ljude iz svih mogućih delova grada uspeli da nateraju da odu dalje od centra grada kako bi pogledali predstavu.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram