Nekad je radila na pumpi, a danas je najlepša žena srpskog fudbala

Foto:Screenshot/Instagram/callmelolita

Jovana je 2010. zadobila opekotine na 50 odsto kože i ostala bez kose.

Jovana Švonja, odnosno Đorđević, kako se preziva nakon udaje za fudbalera Filipa Đorđevića, od samog početka karijere bila je jedna od najatraktivnijih manekenki koja je malo koga izgledom ostavljala ravnodušnim.

Beležila je ogromne uspehe u svetu modelinga upravo zahvaljujući nesvakidašnjoj lepoti, ali i radnoj etici koju vuče od tinejdžerskih dana.

#related-news_0

Iako potiče iz imućnije porodice, Jovana nije u životu dobila sve na tacni, te mnogi ne znaju da je njen prvi posao bio na očevoj benzinskoj pumpi gde je brisala stakla na automobilima kada je imala samo 15 godina, što je jednom prilikom otkrila na Tviteru.

„Sa 15 godina sam radila na tatinoj pumpi, brisala sam šoferšajbne. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama’, napisala je manekenka tada.

Ipak, iako je zaređala poslovne uspehe van granica Balkana, najviše pažnje javnosti privukla je 2010. godine kada se povela priča da je zbog svađe s bivšim dečkom pokušala sebi da oduzme život skokom s mosta u Novom Sadu. Ona je kasnije te tvrdnje demantovala.

„Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine“, rekla je Jovana svojevremeno.

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi veliki udarac sudbine.

Ona je 2012. godine tokom snimanja upala u vodu čija je temperatura iznosila 90 stepeni, zadobila je opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose. Brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi. U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Danas je sve nedaće ostavila iza sebe, a provokativnim izgledom oduševljava na Instagramu, a jednom priliko je priznala je da je operisala nos, grudi i usne, prenosi story.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram