Jelisaveta Orašanin uživa u Rusiji: Slikala se sa kolegama i pokazala kako provode vreme

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otputovali u Rusiju.

Prelepa glumica koja je zbog porodice svoju karijeru u jednom momentu stavila u drugi plan, a supruga je zdušno podržavala i pratila ga na njegovom profesionalnom putu, sada konačno ima više prostora da se posveti onome što je najviše ispunjava i što neizmerno voli, a to je gluma.

Naime, u društvu kolega sa kojima glumi u popularnoj predstavi „Laž“, Tamarom Krcunović, Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, Teodosićeva draga otputovala je nedavno u Rusiju gde već neko vreme boravi.

Iako svima dobro poznati četverac u avanturu nije otišao turistički, već su spakovali kofere i uputili se na turneju povodom koje obilaze brojne gradova gde izvode pomenutu predstavu, oni po svemu sudeći i te kako uživaju u putovanju.

Slobodno vreme oni koriste na veoma kvalitetan način, a tome najbolje svedoče njihove objave na društvenim mrežama koje sa publikom gotovo svakodnevno dele.

Pratioci su oduševljeni prizorima koje imaju prilike da vide, pa su i reakcije neizbežne na društvenim mrežama, a posebno je komentarisan odnos i brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića za koji se svi slažu da je prepun razumevanja i kompromisa i u kojem mesta nema za trunku ljubomore.