Internet je čuo za kozmetiku Breda Pita od 33.000 dinara i počelo je hit zezanje

Foto: Credit line: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Bendžamin Baton propo.

Ako želite da izgledate mladoliko poput Breda Pita, sada je to moguće, jer je glumac upravo lansirao liniju za negu kože. Le Domaine, brend kozmetike za žene i muškarce se sastoji od četiri proizvoda baziranih na sastojcima iz francuskih sorti grožđa.

Bred Pit je ekskluzivno za američki Vogue rekao da svojim novim projektom na tržište donosi proizvode koji nude nešto novo, koji prave razliku. Pit tvrdi da su upravo ovi proizvodi zaslužni za njegov mladolik izgled.

U celu priču, rekao je, ušao je slučajno, kad je kupio vinariju Chateau Miraval na jugu Francuske.

U saradnji s brojnim stručnjacima napravio je liniju proizvoda baziranih na  antioksidativnim sastojcima francuskih sorti grožđa. Njegovi partneri u projektu su i članovi porodice Perin, koja uzgaja grožđe za spomenutu vinariju, a na službenoj stranici Le Domaine stoji da im je korišćenje ekoloških sastojaka, kao i održivo poslovanje apsolutni imperativ.

Glumac je za Vogue iskreno rekao kako se nikad nije preterano bavio svojom kožom, ali da iza ovih proizvoda stoji i, konačno, vidi rezultate na svom licu. Linija se sastoji od seruma, kreme, fluida i emulzije za čišćenje lica. Cena ovih proizvoda se kreće od 8.200 do 33.000 dinara.

Međutim, čini se da je najviše pažnje Bred Pit dobio od tviteraša koji su zatrpali ovu društvenu mrežu šaljivim mimovima.

***

BONUS VIDEO: Eva Longorija nosi ozloglašenu ogrlicu u Kanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram