Hit fotka Aleka Boldvina sa ženom i sedmoro dece nema konkurenciju

Alek Boldvin
Foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Epski fejl koji je neodoljiv.

Hilarija Boldvin je na vreme odustala od fine i uglađene porodične fotografije sa sedmoro dece dok je porodično slavila Dan zahvalnosti.

„Srećan dan zahvalnosti od naše epski neuspešne porodične fotografije. Šaljemo ljubav i zahvalnost svima vama što ste divne sile svetlosti u našim životima“, napisala je ona.
Hilarija na slici ljubi u obraz svoju jednogodišnju ćerku Lusiju, a tu je i tata – glumac Alek Boldvin.

Ni Rafael (7) ni Leonardo (6) ni Eduardo (2) sa sofe ne gledaju u kameru, samo se najstarija Karmen (9) osmehuje dok drži dvomesečnu Ilariju koja joj spava u naručju.

Hilarija i Alek stalno proširuju svoju porodicu od kad su se venčali u junu 2012. Glumac je takođe otac ćerke Ajrlend (27) sa bivšom ženom Kim Bejsinger.

Kada su Ajrlend pitali o njenoj brojnoj polubraći i sestrama, odgovorila je svojim pratiocima na Instagramu da Alekova rastuća porodica nije „njena stvar“.

Glumica je objasnila: „Ljudi su nekako alarmantno opsednuti mojim ocem i njegovom porodicom. Pušim travu, jedem dobru hranu i gledam svoja posla.“ Hilarija je o odnosu sa suprugovom ćerkom pričala mnogo puta, a u martu 2020. je izjavila da su kao drugarice.

„Nikad nisam pokušavala da joj budem mama. Mislim da je to jako važno“, rekla je.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram